Проф. Константинов: Станишев си самоизяжда кариерата заради Сидеров

  • 10 януари 2014 08:13

  • 4040
  • 10
Проф. Константинов: Станишев си самоизяжда кариерата заради Сидеров
©

Страната не е готова за предсрочни избори. Парламентът ще трябва да разчита на ГЕРБ. Протестите са справедливи, но ако искаме да имаме избори, то те не трябва да са скоро, защото няма алтернатива. Това заяви проф. Михаил Константинов в сутрешния блок на БТВ.

В момента, от който тръгнем към избори ни трябват 80 дни по Конституция, моля някой хора да я четат, каза още той визирайки Реформаторския блок.

Журналистката Илияна Беновска заяви, че трябва да забравим Волен Сидеров. Не знам как той ще блокира парламента. Трябва да потърсим ясен отговор защо ГЕРБ не са в ръководството на НС, защо не са в експертното правителство. Откъде накъде този субект ще крепи парламента? Говорят се разни неща, че са му дали 10 млн. лева за да подкрепи правителството и му дават още по милион всеки месец, каза тя.

На въпрос как е възможно да се игнорира "Атака", Константинов заяви, че има една светла точка на хоризонта и тя не е в България. И Станишев, и Борисов са под натиск, за да се променят поведението. На Станишев му набиват много сериозни канчето и се притеснявам за ушите му. Той трябва да престане да е в една лодка с някои хора, защото си изяжда кариерата в противен случай, смята още той.

Беновска заяви, че случката в самолета във Варна е във връзка с това, че е трябвало да се водят разговори с френските националисти. Нека припомня само, че европейските националисти се събраха и основаха алианс, а Атака не бяха поканени в него, каза още той. Тя попита защо Станишев и Борисов позволяват Сидеров да си мисли, че може да бие в НС. ГЕРБ трябва да влезе в ръководството на Парламента и не оглавява някои от важните комисии. Защо тава не се случва?, попита тя.

Депутатът от "Атака" Димитър Димов ме скубеше за косата и ми подсичаше отзад краката, за да падна на колене пред Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, разказа Беновска. Тя стана права в студиото и показа как атакистът я е дърпал за опашката и как й е правил подсечка. Това стана, когато попитах Сидеров в кулоарите на парламента на каква цена - финансова и политическа, осигурява кворума в Народното събрание.

Обърнах се и казах на депутата Димов: "А ако ти плесна един шамар", тогава стана голям скандал, разказа още Беновска.

Вчера от ГЕРБ заявиха, че ще инициират отстраняването на депутата от поста заместник-председател на Комисията по здравеопазването в Народното събрание. заради нахлуването на депутати от „Атака” в сградата на „Нова телевизия”, сред които е бил и Димов.

Освен ДПС и БСП никой друг не знае как да се държи като опозиция. Това, което се случва в момента е един отвратителен цирк в българския парламента, коментира Константинов.

Последвайте канала на

4040 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.01.11 | 09:47

10
Аз съм много доволен от управлението! До скоро бях на ''топло''. Сега съм на село и съм сам. Преди бяхме двама аз и полицая и ''работехме'' с бабите. Сега полицая пази управляващите в София и всички бабки са мои. Отчитат се точно а има и палави.
ЖИКИ

2014.01.10 | 23:39

2
ДЪРТАК ЩО НЕ СИ ВЗЕМЕШ ПЕНСИЯТА- ЖАЛЪК ДЪРТАК

2014.01.10 | 23:40

9
С тая тъпа глава ти и пенсия няма да вземеш.

2014.01.10 | 23:40

7
TOZI "GENII"OT VSI4KO RAZBIRAL ! TO E JASNO,4E VI E JAD NA SIDEROV,NO NJAMA KAK-SHTE TRJABVA DA SE PRIMIRITE !!!

2014.01.10 | 23:40

8
Тъп си като гайда.
Демирева

2014.01.10 | 23:39

6
Браво на АТАКА. Юнаци.Да сте ми живи и зрави.Обичам Ви.С Вас съм.

2014.01.10 | 23:39

5
Празни, ганьовски, картуни!!! Сидеров, е виновен за всичко, даже и за умрелите старци, на 104 и 75 години, от глад и студ, пак е той, и само той!!! Украинският педал, дето няма един работен ден, Бойко, мутрата-пожарникар, Доганчо цигането-десето, Кунева-Пръмова, дето затвори АЕЦа, те са видите ли чисти, като момини сълзи!!!

2014.01.10 | 23:39

4
Сергей-Ходжа сам си се прецаква обещанията дето даде нищо не изпълни от тях къде са му 250 хилядите работни места които обеща?
.......пак ще духа супата.........

2014.01.10 | 23:38

1
Още ли има наивници които вярват че Станишев гради кариера и му пука какво става в с народа?...Ами спомнете си ,тогава, кой го направи министър-председател 2004г?..Кой му даде властта тогава и какво постигна той с "НЕЯ"?...Още ли не смятате че някой го ожени?...Още ли смятате че той командва парада днес?-ако е така-мноого сте наивни!...Тоз който командва парада го е хванал за топките и няма мърдане-ще стои като Гюро Михайлов до самия край!...Защото така му диктуват-защото на кукловодите така им е угодно!!!...Народа пак ще духа супата......
681

2014.01.10 | 23:39

3
Дядка ,властта като сегашен вариант няма алтернатива я, защото десните тикви дето ти ги любиш се скапаха!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини