Зинаида Златанова: Сидеров да се извини, поне е кавалерско

  • 10 януари 2014 08:14

  • 3051
  • 6
Зинаида Златанова: Сидеров да се извини, поне е кавалерско
© Булфото

Не одобрявам поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия министърът на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова.

Тя поясни, че е на мнение, че политиците трябва да бъдат за пример с поведението си.

Златанова подчерта, че би призовала Сидеров да се извини на служителката на Френското посолство , защото „най-малкото е кавалерско”.

„Има две неща, които ме притесняват – опитваме се да прехвърлим отговорността на всеки друг, но не и на себе си. Сидеров не е назначен в НС, той е в парламента по волята на хората”, подчерта министърът. 

Във връзка с предложението да има затвор за направена снимка на политик, Златанова каза, че не е очаквала, че журналистите ще се припознаят в този закон. Тя поясни, че текстът изобщо не е бил разглеждан в Министерски съвет. По думите й, имайки предвид интереса към този текст, тя би била склонна да се откаже от него.
На въпрос трябва ли да има затвор за журналистите снимали Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на летището, Златанова поясни, че снимките са направени на публично място.

Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова каза още, че хората трябва да се възползват от правата си. Тя е на мнение, че колкото по – малко го правим, толкова по – зле ще живеем.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3051 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Волгин, Симов

2014.01.11 | 11:31

6
Тази женица със странното име Зинаида е считана за експерт и в това си качество е министър на правосъдието и вицепремиер-кой я набеди кой кой
P.R.

2014.01.11 | 01:40

5
Той не е кавалер а ялов педераст! Тези ''дупедетки'' даже не са курви а лесбийки. Болния лидер се праска и плаща но..........

2014.01.10 | 19:32

4
Значи да се извини на чужденците, за да ви е спокойно на вас. Да се извини на ченгетата, нищо, че вие си ги ползвате за щит срещу народната любов. А момчето от самолета като е просто гражданин - кучета го яли. От него нямате файда все пак
Иванов

2014.01.10 | 19:32

3
Какви ПРАВА бе Златанова? Да ме нападне крадец през ноща въоръжен с нож и аз да НЯМАМ ПРАВО да защита мен и семейство ми. Не ВИ ли е срам с тези ПОРНОГРАФСКИ закони. ТИ не слушаш ли ,негледаш ли какво става по селата.Не те ли е срам че си министър на на някакво ПРВОСЪДИЕ което защитава престъпници,мутри, ДДС играчи,цигани ит.н

2014.01.10 | 19:31

2
Празни, ганьовски, картуни!!! Сидеров, е виновен за всичко, даже и за умрелите старци, на 104 и 75 години, от глад и студ, пак е той, и само той!!! Украинският педал, дето няма един работен ден, Бойко, мутрата-пожарникар, Доганчо цигането-десето, Кунева-Пръмова, дето затвори АЕЦа, те са видите ли чисти, като момини сълзи!!!

2014.01.10 | 19:31

1
Всички медии да се извинят на СИДЕРОВ , защото е невинен ! Долни лъжци !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини