Йордан Соколов: Всяко управление на БСП завършва по този начин

  • 12 ноември 2013 17:53

  • 6007
  • 15
Йордан Соколов:  Всяко управление на БСП завършва по този начин
©

Никой не може да се радва на такива кадри, в които бият млади хора. Аз имам симпатии към протестиращите, защото за пръв път от много време виждаме протест за премахване на задкулисието, за премахване на олигахията, те искат промяна на цялата система. Младите хора не се поддават на манипулации. Това каза бившият вътрешен министър и бивш председател на Народното събрание Йордан Соколов в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Всички политици имаме вина за този мъчителен преход, който преживяваме. За разлика от всички бивши социалистически република при нас комунистическото мислене не се промени, просто режимът се преименува. Всяко управление на БСП завършва по този начин. Лошото е, че ние след всяко управление на левицата трябва да изграждаме всичко отново", коментира Соколов.

"Недоволството още навремето в СДС към Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент нарастваше, защото той имаше връзки със задкулисието. Той формираше втори център на властта. Когато го изключиха имаше много хора верни на него. Още тогава се говореше за някакви потоци от пари, той имаше пряко въздействие върху митниците. Искам да припомня, че още тогава той беше единственият функционер от СДС, около който се развъртя една сага за купен имот в центъра на София. Той се държа доста арогантно", коментира Йордан Соколов.

"Той е много прагматичен и опитен политик и според мен е допуснал прегрешение във връзка със злоупотреба с финанси. ДПС доказа, че е една корумпирана партия. Доган беше казал, че той определя финансовите потоци в държавата. Ако тези потоци са тръгнали към Бисеров, това му е изиграло лоша шега", заяви Соколов.

"Отново сме свидетели, когато БСП е на власт сближаване с Русия, съмнителни проекти, от които ползата за България е съмнителна. Тук има един опасен момент, нашето участие независимо колко ще бъде ние пак ще теглим заем от руска страна, понеже нямаме пари, ще покриваме заема с транзитните такси. Определените такси са два пъти и половина по-малки отколкото другите страни получават, а ако няма транзитна газ как  ще си плащаме заема", попита Соколов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6007 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2013.11.13 | 14:27

15
Тоя миризлив педераст няма ли кой да го прати на оня свят ! Опропастиха с Костов България !
Славена

2013.11.13 | 12:22

14
Всички са в играта кой повече ,кой по-малко всики зад кулисно играеха и ограбваха бавно но сигурно държа- ата и осакатиха 2 поколения като ги лишиха от духовност,здраве и т.н.Трябва да бъдат наказани же- стоко ,защото се подиграха с българският народ който им се довери ,а те неуправдаха нашето доверие да работят за благополучието на държавата а само за собственото си.
синева

2013.11.13 | 09:48

13
Като имате вина -понесете си я, т.е. в затвора, а там си лакирайте ноктите на воля.

2013.11.13 | 09:00

12
това е добре, че Данчо дразни толкова много писачи. абе добре си ги казва нещата човека.
гошо

2013.11.13 | 09:00

11
Една очилата общественичка.Да не му е съвестно,че окрадоха заедно с БКПто България?Какво се оплаква като има легално София Прайд?
ОСТАВКА ИЗРОДИ

2013.11.13 | 09:00

10
ОСТАВКА НАГЛИ ИДИОТИ. ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗДРАВ ПЕРДАХ ИЗРОДИ. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА. БЕЗСРАМНИЦИ! ДА БИЕТЕ ДЕЦАТА, ТОВА Е ИДИОТЩИНА. ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ТЪПАНИ ПРОКЛЕТИ ! ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА. ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ ,АКО ТРЯБВА С КАМЪНИ.
ИПОН

2013.11.13 | 08:59

9
Еее няма такава наглост точно тоя ли дава ъкъл от къде изплуват тия дето съсипаха държавата!!!
AZ

2013.11.13 | 08:59

8
Този нафталинен педераст откъде се появи?
no justice

2013.11.13 | 08:59

7
Ти ли бре гей нещастен. Знаем какви педерастии направи за България в МВР
НАЦИОНАЛ----------СОЦИАЛИСТ

2013.11.13 | 08:41

6
НИЕ ОТ АТАКА СМЕ ИСТИНСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини