Тошко Йорданов за обрата на ИТН за Рая Назарян: Имаме си тайминг

  • 20 юни 2024 17:49

  • 5419
  • 39
Тошко Йорданов за обрата на ИТН за Рая Назарян: Имаме си тайминг
© БТВ

Вчера не подкрепихме Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е, а днес я подкрепихме, защото чакахме изявлението на лидера ни Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, който снощи обяви, че целта ни е да направим експертен кабинет. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и председател на парламентарната група на партията. Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. по повод обрата в позицията на формацията за по-малко от 24 часа за кандидатурата на номинираната от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за председател на 50-ото Народно събрание Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е. Припомняме, че вчера от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" гласуваха "против" кандидатурата ѝ, а днес - "за".

Направили сме си тайминг на времето и действаме така както смятаме за правилно. Имаме си тайминг и последвателност на действията, заяви Йорданов.

Какво ни интерсува, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г казва, че не поема ангажимент да подкрепи наш експертен кабинет, той не може да ни поставя ултиматуми. Той сутрин казва едно, вечер казва друго. Нас не ни интересува какво говорят другите за нас, важното е какво правим ние, добави председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Президентът Радев няма как да стартира процедурата с мандатите без действащ парламент. Опциите са две - или ще ходим директно на избори, или ще получим третия мандат и ще предложим експертен кабинет, който партиите могат да подкрепят и да не ходим на изборите. Ако отидем на избори, няма никакво значение, че Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е ще бъде председател на парламента два месеца, добави той.

Не сме давали подкрепа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, отпушихме работата на парламента, за да може президентът да ни даде третия мандат. Няма да подкрепим мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, няма да подкрепим мандат на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, искаме третия мандат от президента Радев, за да предложим експертен кабинет. Ние ще търсим подкрепа от всички партии, защото във всички партии има експерти, които могат да свършат работа. Най-добре е, когато някой е министър на някой сектор, той да разбира от този сектор. Премиерът трябва да е добър мениджър, защото трябва да ръководи Министерски съвет, посочи Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

С гласовете на ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН: Рая Назарян е новият председател на Народното събрание

В отговор на въпрос, ако има експертен кабинет, дали министърът на вътрешните работи Калиян Стоянов ще остане на поста си, Йорданов отбеляза: "По-скоро си мисля, че на това министерство трябва да е друг експерт".

Той изброи и някои от приоритетите на евентуалното експертно правителство, съставено с третия мандат: "Приоритетите са, че трябва да бъдат свалени цените на хранителните стоки. Смятаме, че има картел между големите хранителни вериги. Това е проблем, който може да бъде решен изключително бързо чрез Комисията за защита на конкуренцията. Цените на електричеството също са ненормално високи, а се подготвят и неща, за да станат още по-скъщи. Има проблеми в образованието, които трябва да бъдат решени. Системата е сбъркана. Приоритет ни е правосъдието. Прокуратурата трябва да се децентрализира и да се освободи".

Попитан за заявката на лидера на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да бъдат изчегъртани от властта, Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. каза: "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са изчегъртани от властта по начина, по който бяха във властта – безконтролно. Те имаха тотален конттрол – от това са изчегъртани. Ако някой има заслуга за това, това сме ние".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5419 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2024.06.21 | 09:27

39
Чакаха си парите. Имат си тарифа.

2024.06.21 | 00:23

38
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.20 | 22:51

37
Е, Тошко, и като предложите експертен кабинет, нали пак опирате до Герб и ДПС да го подкрепят. И като само чегъртате и те ще ви чегъртат и това до кога за наша сметка?Дошло е времето май ние да ви изчегъртаме.Некадърници и наглеци сте всички.

2024.06.20 | 22:21

36
Eгати наглеца!

2024.06.20 | 21:18

35
Сърцата ни туптят от радост за победата на ПП Величие!

2024.06.20 | 19:55

28
БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОПНЕЕ ЗА ВЕЛИЧИЕ!
Bai hui

2024.06.20 | 20:38

34
A surcata ne vi ne typat li?
Анонимен

2024.06.20 | 20:22

33
Алоу, Учиндол ! Нали щяхте да "изчегъртвате" модела "Бойко Борисов" ? На кого ще ги пробутвате вашите дърти лъжи ?

2024.06.20 | 20:18

32
Респект към партия величие!

2024.06.20 | 20:01

31
идиотчето Тошко

2024.06.20 | 19:58

30
ИМАТЕ. СИ. ТАЙМИНГ. НАПИСАН. ОТ. ДПС, ГНУСНА ЛЪЖЛИВА. СВИНЯ. ТОВА СТЕ. ВИЕ. ЛЪЖЛИВИ МИЖИТУРКИ. ОТ. ИТН.

Добави коментар

Водещи новини