Атанасов: Борисов иска да прегърне и да удуши Реформаторския блок

  • 26 септември 2013 08:17

  • 1476
  • 3
Атанасов: Борисов иска да прегърне и да удуши Реформаторския блок
©

От лицата, които минават нелегално границите само 50-60% са сирийци. Има вероятност между тези хора да има терористи. Убеден съм, че не си взехме поука от атентата в Сарафово.

Това каза в сутрешния блок на TV7 Атанас Атанасов от ДСБ. Българите власти не правят нищо, за да спрат този поток от бежанци. Трябва да се водят повече разговори с Турция и да поискаме да си вземат бежанците, които пропускат. Анкара контролира този поток, категоричен беше той. Поели сме ангажименти към великите сили да приемаме бежанци. Това го знам със сигурност, но управляващите пазят тази информация в тайна. Проблемът е, че не знам какво ще спечелим от всичките тези споразумения. Правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - не допусна бежанци от Косово въпреки, че тогава бяхме кандидати за член на НАТО и ЕС. Сегашното правителство го е страх. С тези скрити договорки явно търсят някаква изгода, но единственото което се случва е насърчаване на каналджийството, обясни Атанасов.

Трябва да приемаме бежанците по нормалния ред. Тези хора трябва да влизат в страната през ГКПП, а не по кози пътечки. Българската граница е разграден двор. Между тези хора със сигурност може да има внедрени терористи. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не може да стъпи на малкия пръст на Костов. По време на Косовската криза Костов информираше ежеседмично българското общество и парламент за всички проблеми. Сега Орешарски мълчи като комунист на разпит, каза Атанасов.

Той за пореден път потвърди, че Реформаторския блок няма да води никакви разговори с ГЕРБ. Целта на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е да ни прегърне и да ни удуши. Ние сме единствената алтернатива в дясно. Истинската опозиция на това управление. Реформаторският блок има идеята да се бори с олигархията, а ГЕРБ са част от политическото статукво, което доведе до разрастването на олигархичните кръгове, обясни Атанасов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1476 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.27 | 11:54

3
И тези "реформатори " шутираха тиквите от ГЕРБ !

2013.09.27 | 11:54

2
Атанасов точно пък е по-добре да не дава оценки. Не се е родил вчера.

2013.09.27 | 11:54

1
Атанасов Гном срадлив Ченге Подло Доносническо я си подреди мислите - какво общо имат сирийските бежанци терористи и ГЕРБ душал реформаторския блок? кажи каква е връзката ченге мръсно?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини