Местан към Борисов: Да кажем "да" на пианото и "не" на павето

  • 25 юли 2013 09:34

  • 5694
  • 41
Местан към Борисов: Да кажем "да" на пианото и "не" на павето
©

Влизайки в пленарната зала се обърнах към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с добре дошли. Сега обаче трябва да ви питам с добро ли дойдохте. Бих искал това да е така, каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от ДПС в отговор на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той каза, че държи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и депутатите от ГЕРБ да не са в НС само защото са против бюджета. Дневният ред на обществото е по-скоро актуализирания бюджет, каза Местан. Няма нищо отговорно и мъдро в добре организирания опит бюджета да се представи като опасност за българския национален интерес и за българските граждани. От няколко дни захранвате обществото със страхове, че ще се похарчат допълнително 1 млрд. лв., които в следващите три години ще се връщат от всички. Колко дълг емитирахте за три години и половина, попита Местан и си отговори – над 4 млрд. дълг и още 4 млрд. от резерва. Това е разликата между отговорното политическо говорене и подклаждането на напрежение с некоректно измислени тези, каза Местан.

Стана ясно защо Орешарски трябва да си отиде още утре – защото политическото време на кабинета е проблем от списъка на тефтерчето, тъй като разкрива начина по който се управлява страната, каза Местан. Има още една идеологема, с която се атакува Орешарски и това е зависимостта от Атака. Това е първият кабинет, зад който не стои ясно изразено парламентарно мнозинство и е първият кабинет на политическото малцинство и ограничава, поставя под съмнение легитимността му. И Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и министрите бяха наясно с този дефицит и по-лесното беше да се откаже съставянето на правителство. Избрахме по-трудното, каза Местан. Бумерангът ще настигне всекиго, който прилага двойните стандарти, предупреди лидерът на ДПС и обвини Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че е посрещал с бурни и нестихващи ръкопляскания всички изказвания на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Чудя се как не срутихте стените, но тогавашния кабинет също ръкопляскаше с разтопени от кеф лица. Сред тях можем да познаем и днешния президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Ваше право е да раздавате морални присъди, но това е и автоприсъда, каза Местан. Време е да спрем и с реваншистките нагласи и с непрекъснатото връщане на лентата назад. През февруари вие подадохте оставка, но тогава оставаха два-три месеца до края на мандата, припомни лидерът на ДПС. Сега говорим не за месеци, а само дни след началото на мандата. Ако уважаваме вота за всички партии трябва да чуем гласа на протестите и на подкрепящите Орешарски, каза Местан.

Той се обърна към президента да възстанови диалога. Протестите са с променено лице, припомни Местан. Вече има два смисъла - бялото пиано, което символизира гражданското общество и павето. Време е да кажем да на пианото и не на павето.

Последвайте канала на

Novini.bg
5694 41

Коментари 41

Добави коментар
Да кажем ДА на павето и НЕ на пианото!

2013.08.02 | 15:57

41
Вие от Паве разбирате. Видя се. Насрахте се от страх. Пианото не е за вас, а за уморените след победата. Трябва да ви изгоним на всяка цена. Гадове като вас нямат място сред нормалните хора! Павета за вас! До пианото не се приближавайте!

2013.07.31 | 03:03

40
Г-н е Местан винаги се взема много на сериозно. Ако беше умен човек, не би бил от ДС. Той не си дава сметка, че говори от позицията на последна инстанция. Това дразни хората, още повече, че дрънка глупости, или по стар милиционерски обичай просто плете интриги на глас. Език мой - враг мой.
Всички

2013.07.31 | 03:03

39
Местане, изказвай се по-просто, защото Бойко няма да те рзбере. Като искаш да му кажеш нещо, то трябва да ми слезеш на простото милиционерско ниво. Иначе има да те глеееда умно и дълго.

2013.07.25 | 16:40

23
Нема ли кой да поведе тоя народ, бе? Търсят се новите Левски, Ботев и Бенковски! На оружиье, братя!
Кака Кина

2013.07.28 | 16:50

38
Левски, Ботев и Бенковски умряха за народа, докато народът се криеше по мишите дупки. Единият бе предаден, другият загинал при неизяснени обстоятелства с куршум в черепа изотзад, а на третия главата е отрязана. Питаш ли още за Левски, Ботев и Бенковски? А аз питам заспалите българи заслужават ли техните жертви? Че и до ден днешен на никого не му прави впечатление рекламните постери на Турция като туристическа дестинация, на които посланието е "ТУРЦИЯ БЕЗ КРАЙ!" Това изречение едва ли е така явно афиширано в друга държава, освен България. Първо, защото България го позволява и второ, защото те искат да простират и върху България. Ама за това никой не говори. Отворете си очите!
Пламен

2013.07.28 | 16:50

37
Комуноидите само и само да могат да си крадат на воля, продават родината ни на турците! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ!

2013.07.28 | 16:50

36
ДПС-защооооо съществува още таэи партия,повечето хора от турски проиэход не я обичат,а какво остава ние!!!! МАХАЙТЕЕЕЕЕ СЕЕ БЕЕ ПИЯВИЦИИИ ГАДНИИИ

2013.07.28 | 16:49

35
Нещастник си и ти,Местане.. Хора,БЪЛГАРИ как може в България,страна с толкова голяма история свързана с Турция да има турска партия,която да дава мнение и т.н ?!?!?! .. КАК МОЖЕ,едно е добри взаймоотношения с Турция,друго е ТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ,СРАААААААМ!..ЩЕ СЕДИ ТОЗИ ПОД ПОРТРЕТИТЕ НА В.ЛЕВСКИ,ХРИСТО БОТЕВ, ...ЛОШО МИ СТАВА ЧАК

2013.07.26 | 10:41

34
Местане - празнодумецо, ще ти задам един въпрос и ще ти дам един безплатен съвет: Въпрос - Защо се обръщаш с този закъснял съвет към Борисов ? Той нито е на рояла, нито е от групата, хвърляла паветата ? След 43 дни роял ти и тези от БСП и Атака изобщо не го забелязвахте ! Белия роял ! И точно вие, тройката предизвикахте смяната на рояла с павета ! Естествено, щом не ви харесва рояла, сменяме инструмента ! Съвет - Пусни си на запис всичките сладки и мазни словоизлеяния, които си изрекъл в НС и пред медиите и им се наслаждавай ! И се запитай: Като приказвам, кой ли ми вярва ! Ами тоз роял е от 43 дни (символично) ! Закъснял си много с този съвет !
Боздуган

2013.07.26 | 10:40

33
Ей, герберасти прости, четете ! БРАВО на АВТОРА ! СИНТЕЗ : " ДОЛНА МУТРА, ПРОДАЖНИК И ПЕДЕРАСТ - ТОВА Е ПОЛУГРАМОТНИЯ ИНДИВИД БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ДОКАЗАН КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, НАРКОТРАФИКАНТ, ПРОСТ ПОЖАРНИКАР, ОТКАЗАЛ КАТО СЛУЖИТЕЛ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА И ДА НАПУСНЕ БКП, ЗА КОЕТО Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ ПОЖАРНАТА. ПО НАСТОЯВАНЕ НА АХМЕД ДОГАН ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НЕЗАКОННО Е ПРОИЗВЕДЕН В ЧИН ГЕНЕРАЛ И Е НАЗНАЧЕН ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ СТАВАТ НАЙ-МНОГО ПОКАЗНИ РАЗСТРЕЛИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. ВЪПРЕКИ КРИМИНАЛНОТО МИНАЛО НА МУТРАТА БОЙКО - БУДА ТОЙ Е ЛАНСИРАН В ПОЛИТИКАТА, ЗАРАДИ БЕЗПРЕКОСЛОВНОТО СИ ПОСЛУШАНИЕ КЪМ ИЗРАЕЛ И САЩ. ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВИЯ МАНДАТ КАТО ПРЕМИЕР, ТОЙ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ПОДАРЯВАТ БЕЗВЪЗМЕЗНО 6% БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ПОЗЕМЛЕН ФОНД НА ИЗРАЕЛ ПОД ПРЕДЛОГ, ЧЕ ИЗРАЕЛСКИ ФИРМИ ЩЕЛИ ДА (РАЗВИВАТ) МОДЕРНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. ВМЕСТО ТОВА ЕЛАТЕ В ПЛОВДИВ ДА ВИДИТЕ, КАКВО СТАВА В МОМЕНТА. В ЕДНО ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ЖИВОПИСНИ МЕСТА ОКОЛО МАРИЦА СЕ СТРОИ ЗА 4-5 ХИЛЯДИ ДУШИ СЕЛИЩЕ ОТ ЗАТВОРЕН ТИП, В КОЕТО СЕ ЗАСЕЛВАТ ЕВРЕИ. ТАЗИ ЗЕМЯ, КОЯТО Я ПОДАРИ ТОЗИ МУТРО-ПЕДЕРАСТ Е БРАНЕНА С КРЪВТА НА НАШИТЕ ДЕДИ. А ЗА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СЪВМЕСТНИ ЗАСЕДАНИЯ НА НАШИЯ МИН.СЪВЕТ С МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА ИЗРАЕЛ И С МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА ТУРЦИЯ СИ Е НАПРАВО ОТКАЗ ОТ СУВЕРЕНИТЕТ И АБСОЛЮТНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПО ВРЕМЕ НА ПРАДЯДО МИ - ЧЕТНИК И ЗНАМЕНОСЕЦ НА ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ВЪСТАННИЧЕСКИ ДРУЖИНИ В ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ, БОРИЛА СЕ ЗА СВОБОДА И ОБЕДИНЕНИЕ С МАЙКА БЪЛГАРИЯ, ТОЗИ МУТРО-ПЕДЕРАСТ БОЙКО БОРИСОВ, ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПЪРВО ЖИВ ОДРАН, А ПОСЛЕ И РАЗСТРЕЛЯН ОТ ЧЕТАТА НА НЯКОЕ ДЪРВО В ПИРИНСКИЯ БАЛКАН. СЕГА ОБАЧЕ, ТОЗИ ИЗРОД ОТНОВО СЕ НАДЯВА ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА, НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ДА СИ ПРИКРИЕ БРУТАЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО Е ИЗВЪРШИЛ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИ.

2013.07.26 | 10:39

31
БОЗ-ДОГАН И ТИ ЛИ ГО ЗАЛИЗВАШ ТОЯ ВСЯКА СУТРИН ! А ПОДМИВАШ ЛИ ГО ! ДОЛИВАЙ И ВОДА В ИБРИКА ! ДЪРЖИШ ЛИ МУ ТОПКИТЕ ! ДПС ДОБРЕ ПЛАЩАТ !
doktora

2013.07.25 | 15:31

11
Malaka fige na mi se gamiso.Giotveren.

2013.07.26 | 10:40

32
Цялата история с "насилието" е скалъпена за да се избягнат коментариите по тефтерчето с инициалите И.Д.; Ц.Ц. и Б.Б Мисля че тяхното е по-укорно дори от избора на Пеевски. За този избор управляващите се вслушаха в протеста. Хайде сега протестиращите ако са честни да насочат главното си внимание към Герб!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини