Местан към Борисов: Да кажем "да" на пианото и "не" на павето

  • 25 юли 2013 09:34

  • 5694
  • 41
Местан към Борисов: Да кажем "да" на пианото и "не" на павето
©

Влизайки в пленарната зала се обърнах към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с добре дошли. Сега обаче трябва да ви питам с добро ли дойдохте. Бих искал това да е така, каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от ДПС в отговор на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той каза, че държи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и депутатите от ГЕРБ да не са в НС само защото са против бюджета. Дневният ред на обществото е по-скоро актуализирания бюджет, каза Местан. Няма нищо отговорно и мъдро в добре организирания опит бюджета да се представи като опасност за българския национален интерес и за българските граждани. От няколко дни захранвате обществото със страхове, че ще се похарчат допълнително 1 млрд. лв., които в следващите три години ще се връщат от всички. Колко дълг емитирахте за три години и половина, попита Местан и си отговори – над 4 млрд. дълг и още 4 млрд. от резерва. Това е разликата между отговорното политическо говорене и подклаждането на напрежение с некоректно измислени тези, каза Местан.

Стана ясно защо Орешарски трябва да си отиде още утре – защото политическото време на кабинета е проблем от списъка на тефтерчето, тъй като разкрива начина по който се управлява страната, каза Местан. Има още една идеологема, с която се атакува Орешарски и това е зависимостта от Атака. Това е първият кабинет, зад който не стои ясно изразено парламентарно мнозинство и е първият кабинет на политическото малцинство и ограничава, поставя под съмнение легитимността му. И Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и министрите бяха наясно с този дефицит и по-лесното беше да се откаже съставянето на правителство. Избрахме по-трудното, каза Местан. Бумерангът ще настигне всекиго, който прилага двойните стандарти, предупреди лидерът на ДПС и обвини Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че е посрещал с бурни и нестихващи ръкопляскания всички изказвания на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Чудя се как не срутихте стените, но тогавашния кабинет също ръкопляскаше с разтопени от кеф лица. Сред тях можем да познаем и днешния президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Ваше право е да раздавате морални присъди, но това е и автоприсъда, каза Местан. Време е да спрем и с реваншистките нагласи и с непрекъснатото връщане на лентата назад. През февруари вие подадохте оставка, но тогава оставаха два-три месеца до края на мандата, припомни лидерът на ДПС. Сега говорим не за месеци, а само дни след началото на мандата. Ако уважаваме вота за всички партии трябва да чуем гласа на протестите и на подкрепящите Орешарски, каза Местан.

Той се обърна към президента да възстанови диалога. Протестите са с променено лице, припомни Местан. Вече има два смисъла - бялото пиано, което символизира гражданското общество и павето. Време е да кажем да на пианото и не на павето.

Последвайте канала на

Novini.bg
5694 41

Коментари 41

Добави коментар

2013.07.25 | 16:37

12
МЕСТАНЕ НАПУСНИ, НЕКАДЪРЕН И ОСРАН ДС АГЕНТИН!

2013.07.25 | 16:37

13
Да кажем да на демокрацията е НЕ на ДС агентите.

2013.07.25 | 14:53

6
breee gojiam hitar gojiam umen iska da kradat i da gi vaspiavat
bla bla

2013.07.25 | 16:38

14
Голям мъдрец ще се окаже Местан!!! Престанете да си ги мерите, а напуснете мястото на което не Ви искаме!!! Егати и държавата - да не можеш да уволниш подчинените си!!!
Бай Хой

2013.07.25 | 16:38

15
Резака пак ли се е правил на интересен?? Щеше ми се да му чуя пиянския говор, изпълнен със страх и наглост едновременно, че скоро не е акал по телевизията... Покрил се е нещо напоследък, заради рамадана им ще да е.
зевзек

2013.07.25 | 16:38

16
Местангалчо да не е решил да става пианист?! Бая зор ще види! Ако види диригент може и това да поиска!! Той и сега прави опити да дирижира!!!?

2013.07.25 | 15:00

8
Този може да се усуква, докато се върже на възел. И за негово сведение, не съм чул какво говорят ГЕРБ за дълга, но съм изчел всички мнения на икономисти. И ТЕ СА ПРОТИВ и се аргументират не с празни приказки, а с факти.
револисион

2013.07.25 | 16:38

17
УТИДИ СИ С ДОБРО АГА-ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СЕ ПРАВИТЕ НА КЛОУНИ С СТАНИШЕВ-НЯМАТЕ РАБОТА ПОВЕЧЕ В ДЪРЖАВАТА-АГЕНТ ПАВЕЛ СТЕ И ДВАМАТА-ИЗНАСЯИТЕ СЕ НАВЪН-НЕКАДЪРНИСИ-БОГ ДА ВИ СЪДИ ПРЕДИ НАРОДНИАТ СЪД.
kiro

2013.07.25 | 14:59

7
Местане ,като по рождение сте музикален инвалид и не разбирате от музика ,яжте павета БРЕ.
НЯМА ИЗХОД

2013.07.25 | 16:39

18
РЯЗАНИЯ АГЕНТ САВА ПАК ГОВОРИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.ДОКАТО ТАКИВА НИ УПРАВЛЯВАТ ЩЕ БЪДЕМ НАИ -БЕДНИТЕ В ЕВРОПА.ПОМОЩИ И ПРИВИЛЕГИЙ САМО ЗА ЦИГАНИТЕ(СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА-КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ).

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини