Сидеров: Борисов иска да се договори да не бъде разследван

  • 17 юли 2013 14:22

  • 5140
  • 51
Сидеров: Борисов иска да се договори да не бъде разследван
©

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа повтори отново в предаването "12+3" по БНР, че това, което виждаме на площада пред парламента и Министерския съвет в столицата, не е народното недоволство.

"Аз пътувам много в страната и категорично мога да кажа, че такива настроения няма сред истинските трудови хора на България - тези, които създадоха индустриалната мощ на България, тези, които живеят в мизерия и бяха ограбени. Те нямат нищо общо с тези няколкостотин човека, хиляда, две-три хиляди човека, за които има предостатъчно данни, че са поръчкови, платени и патрийни поръчки", каза Сидеров.

"Това не го приемам като народни протести, а като партийна поръчка, зад която стоят интереси, икономически интереси, енергийни лобита и кръгове, които са свързани с президента Плевнелиев и с неговите офшорни далавери, заради които бях силно нападан, включително върху главния прокурор се оказва натиск да бъда арестуван", добави той.

Сидеров изрази готовност да покаже разпечатка на документи, в които се вижда как бившата съпруга на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното - Вероника, е шеф на офшорна фирма и й били прехвърлени близо милион долара под формата на консултантски услуги.

"Да осигуриш работа на парламента не означава подкрепа за кабинета", така Сидеров отговори на въпроса дали подкрепя все още кабинета "Орешарски". "Много хора спекулират с това, че аз съм подкрепял този кабинет", добави лидерът на националистите.

"ГЕРБ са избрани от хората, за да бъдат народни представители. Това, че не идват на работа и на практика подменят вота на хората, това е техен проблем. Ако искат да се връщат, ако искат да не се връщат. Но ГЕРБ в момента пазарува с ДПС и БСП своето връщане в парламента и договарят една негласна коалиция. Чувам медийните отзвуци и виждам, че г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г рязко промени курса си. Той говори нелепости, причините да напусне парламента са други. Мъката там е голяма, страхът, че ще започнат разследвания за тяхното управление, е голям. И затова те търсят някакво съглашение с БСП. Борисов иска да се договори да не бъде разследван", заяви Сидеров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5140 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2013.07.19 | 17:38

51
Който плюе по атака да си еб3 м@йката мръсна долна курвенска помиярска олигофренска ще го тутя на майка му в гроба

2013.07.19 | 17:36

50
ТИ БОКЛУЧЕЦ МРЪСЕН!НАЦИОНАЛИСТ СИ БИЛ !МРЪСЕН ИБРИКЧИЯ-КОГО ЗАБЛУЖДАВАШ ЧЕ СИ ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ БЕ аКО БЕШЕ ИСТИНСКИ МЪЖ ЩЕШЕ ДА СЕ ДРЪПНЕШ НАСТРАНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ГАДНИ-ЩО!! СЕ СЛЯ С ТЯХ -ПРОДАЖНИК-ЩО СИ ДАДОХ ГЛАСА СИ ЗА ТЕБ БЕ?-СРАХ СИ НА СУРАТА!ПОДИГРАВАТ МЕ С ПРАВО ПРИЯТЕЛИТЕ МИ-ЗАРАДИ ТЕБ-АЗ ИСКАМ ПРАВОВА ДЪРЖАВА-БЪЛГАРИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ -ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ-ЦИГАНИТЕ В ИНДИЯ-ЗАЩО СЕ ПРОДАДЕ БЕ ?-ЗАЩО МЕ ПРОДАДЕ БЕ БОКЛУК -МРАЗЯ ТЕ БЕЗКРАЙ!

2013.07.19 | 17:36

49
Местан като Опъне Волен на задна гума и му дойде та пусне Мюсулманските човечета в Хритиянския Г..з па плесне Волен по дупето и Вика - Атакааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

2013.07.19 | 17:36

48
Леле леле, толкова прост народ наистина! Вие не сте никакви протестиращи ами едни незрящи (умствено) гаменчета, които само могат да измислят поредната отвртителна псувня и поради тази причина сте адски жалки. Нямате искания, партия , нищо нямате - само пречете на норамлните - ВИЕ "ИНТЕЛИГЕНТИТЕ" протестиращи !!! Защо МВР не е пуснало малко пръскачките да ви разчисти едно хубаво, че да не замърсявате центъра, а?!
iso

2013.07.19 | 16:35

45
bokluk dolen,pomiyar skapan
АЗ-ОЛИГАРХА КАЗАХ!!!

2013.07.19 | 17:35

47
Кой сте вие бе,врекала? Какво ще ни направите-едно ГОЛЯМО НИЩО,ще ни направите.Вие какво си мислите,че някой ще тръгне да ни съди?КОЙ е тоя бе,нали ние ГО избираме,НИЕ го поставяме,нашите "изпълнители" му пълнят джоба,когато възникне "дело".Смешковци!Много сте задръстени ,ей,много!Кой ще си даде имоти за милион,сметки с милиони и милиарди,ей така?Нали вие ни ги дадохте доброволно още през 1990 г за да скачате по демократично.Пуснахме ви цветовете(сини,червени,зелени,кафяви),за да си мислите,че живеете цветно.Искахте демокрация-ето ви ,в пълен обем.Наивници,я си гледайте паничката,докато и тя не е станала съвсем празна.

2013.07.19 | 16:35

46
Е сега ако Волен не закове мутрата няма кога!Или ще го вкара в затвора,или АТАКА си отива завинаги!
Боздуган

2013.07.19 | 14:06

25
Днес Сугарев, този антибългарски идиот ,антипатичен седераст клекна ! Утре ще клекне другия , т.н. ТИКВА ! Ще припълзи в парламента като найбано от Сидеров псе ! Сега се умилква около БСП и ДПС да му спрат разследванията на бандита му с бандит! Насрал се от страх ,крие се като плъх,не могат да го намерят до го разчекнат за авиоотряда !Плашипутарник !
Lapay kura-oIo

2013.07.19 | 16:35

44
Lapay oIo
МАНАФ

2013.07.19 | 14:05

22
О педал добре дошъл!Твоята маймуна(БОЛЕН)май го е страх че в другия парламент няма да го има,а Бойко пак ще бъде с най-голямата парламентарна група.И ти се тресеш от яд,нали педалчо?
Лютви Местан

2013.07.19 | 16:35

43
Волене и кото ми правиш Фелациото - Езика максимално вътре - ей Гяур !!! Като Продаде България и брои парите ни рива - са кво ми ривеш
Националист

2013.07.19 | 14:06

26
Волен сега като заработи в комисията против корупция всички ще треперят, защото знаят, че са лъгали и са крали много и ще бъдат хванати, но спокойно 2013 е годината на истината, който е лъгал истината престои да излезе на яве!!!
Боздуган

2013.07.19 | 16:35

42
Какво щяла да прави Вавилонската блудница? Да работи? Досега маха гащи из Созопол и влизаше в морето да се изпикае, корупцията цял да бори. Ще се бори - със Сергей и Местан ще се бори. В леглото. Всъщност те ще го борят - на чеверме

2013.07.19 | 16:34

41
ДПС -то Вече Грозно Ползват Волен като Кухненски Парцал - у Гъзо Устата , у Гъзо Устата , у Гъзо Устата

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини