Сидеров: На камъните отговарям с думи и молитви

  • 12 юли 2013 11:33

  • 10837
  • 172
Сидеров: На камъните отговарям с думи и молитви
© Булфото

Днес е Денят на българската Конституция, за която аз няма да говоря патетично. Свидетел съм на идеите тя да бъде сменена и да се направела нова Конституция. Това не е важно, а е важно да се работи в името на народа. За това ние тук полагаме клетва.

Това каза от парламентарната трибуна лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. По думите му над 4 милиона българи са обект на бедност, но това медиите не го коментират.

Научавам намерения да бъде арестуван. Вчера главният прокурор каза, че можел да не арестува. Прегледах живота си като на кино лента, призна Станишев, и не видях какви пък толкова хулигански действия съм правел.

Едното от хулиганските ми действия е, че посочих съпругата на президента г-жа Плевнелиева, че има офшорна фирма. Самият Плевнелиев е прехвърлял стотици долари в тази офшорна фирма, като шеф на компания. Ако за това искате да ме арестувате г-н главен прокурор, заповядайте, но аз ще продължа да говоря тези неща и от ареста, каза Сидеров.

Другото ми хулигански действие е, че не ръкопляскам на протестиращите, те не са ми симпатични и аз не им се радвам. Ще продължа да не им ръкопляскам и да не им симпатизирам, господин главен прокурор.

Дали е хулиганско действие да кажеш на тези, които не одобряваш, какво мислиш за тях. Дали е хулиганско действие, когато една телевизия, СКАТ, изпраща мутри, да ме нападат, да им кажа, че техният шеф трябва да иде в затвора, нарича се патриот, но поддържа 17 порно канала, крие данъци. Казвам тези неща в очите на тези, които изпращат съответните мутри, и им казвам, че той е такъв и такъв, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Ако това е хулиганство, заповядайте г-н главен прокурор, каза Сидеров.

Закопчайте ми белезниците и ме отведете още сега, господин Цацаров, ако мислите, че това са хулигански действия. Аз на хулиганите не отговарям с камъни, а с думи. Казвам на хулиганите заблудени, че ще се моля за душите им, заяви Сидеров.

Говорителят на бившия премиер Иван Костов преди няколко дни скри своята женственост зад моята снимка. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване, макар и за кратко. Това същество извърши нарушение на обществения ред и не беше дори глобен, камо ли арестуван. Несимпатичен съм на тези, които искат да върнат Костов във властта, каза лидерът на Атака.

Ясно е защо е тази остра офанзива, насочена срещу мен. Ясно е защо е тази офанзива срещу мен. Спрях пътя на ГЕРБ отново към властта. Казват "Този защо го търпите? Изгонете го този от парламента", защото аз единствен посочвам нередностите в България и кой източва милиарди. Готов съм да вляза в ареста като Нелсън Мандела, но това няма да оправи нещата.

Нито една държава на ЕС няма да позволи чужди посланици да я сочат с пръст. Затова да не обръщаме никакво внимание на думите на посланиците на Франция и Германия, те са и посланици на колонизаторите, които заробват страната ни. Представители на ЕНП казват коя партия е лоша и коя добра. Нека министърът на външните работи да реагира на тези външни намеси. Другият ключ към омразата спрямо мен – как няма да реагират посланиците на моите думи, като аз разкрих колониалното робство? Посочих фирмите, които изнасят злато, държат концесии. Това са милиарди, източени от българския народ. Милиарди се източват от българите. Нека този, който нарече българите лош материал, той да се притеснява. Няма го, крие се. аз нямам грехове към българския народ, аз пред народа съм чист, каза Сидеров.

Замислете се, г-н главен прокурор кой ви оказва натиск и защо, но преди всичко бъдете патриот, завърши Сидеров.

Последвайте канала на

10837 172

Свързани новини

Коментари 172

Добави коментар
Dennis

2013.07.23 | 05:54

172
Your posting is ablulotesy on the point!
Nadezhda

2013.07.22 | 15:07

171
Thought it wodnul't to give it a shot. I was right.
Iba

2013.07.22 | 14:56

170
More posts of this qutayli. Not the usual c***, please
Itzel

2013.07.20 | 14:43

169
This is the perfect way to break down this inmnifatroo.
Adit

2013.07.19 | 21:42

168
Could you write about Phscyis so I can pass Science class?

2013.07.12 | 17:30

90
Ей Боздуган добре че са майка ти и баща ти да те хранят и да ти плащат нета че ако чакаш на Сидера ще умреш от глад.Той взе парите на своите за да води курвите по почивки и си живее живота ,затова ако чакаш на него и за това не ходиш на работа и 24 часа си в нета значи си се прецакал.
Боздуган

2013.07.18 | 11:23

167
Ти за мен не бери грижа ! Моите родители са в по-добрия свят ,мир на праха им ! Аз печеля достатъчно, благодарение на образованието , което са ми дали !А в нета съм за собствено удоволствие да мачкам простити тикви герберастки и защото виждам , че СИДЕРОВ е ПРАВ !

2013.07.18 | 10:41

166
Малоумник, ти срам от Господа нямаш ли поне?!Молил се за душата ми, психопат! Продаде България за трийсет сребърника и сега се молил, Юда!

2013.07.18 | 10:41

165
тоя к`во ма`а гащи по морето?не е ли на работа? Болен-долен с какви пари си плаща хотела, а?

2013.07.18 | 10:41

164
Много е прав г-н Сидеров. Но се пчудя, къде отиде "плана Сидеров" Нали обеща да изгони монополите и да национализира мини, злато, ЕРП-та, да ввдигне заплати и пенсии. Защо не внесе законопроекти за тази цел и ако БСП и ДПС не го подкрепят, да напусне парламента. Всички ще го подкрепим. Хайде!

2013.07.18 | 10:41

163
Тоя па! Сега иска и Нелсън Мандела да бъде. Е нема такива лекарства. Изглежда полицейската палка му е за самолечение.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини