Деница Златева от БСП: Изборите наесен ще са тест за демократичността в България

  • 01 август 2011 07:58

  • 1316
  • 5
Деница Златева от БСП: Изборите наесен ще са тест за демократичността в България
© Булфото

Това ще са най-тежките избори в последните 20 години, защото на тях ще се реши дали ще продължаваме да се въртим в омагьосаната спирала на управлението на ГЕРБ.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ секретарят по международната дейност на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП.

Вярваме, че нашият кандидат Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска ще бъде един демократичен и успешен президент. Смятам, че Калфин е най-добрият избор, който БСП можеше да направи. Той може да обедини тяснопартийния вот, но може да привлече и по-широк кръг избиратели към БСП, допълни тя.

От много отдавна не е имало толкова много хора на Бузлуджа, въпреки прогнозите за лошо време. Приехме като провокация писмото от областния управител на Стара Загора, с което ни забраниха да запалим звездата на Бузлуджа. Оказва се, че няма никаква опасност и запалването на звездата доведе до голям ентусиазъм у събралите се млади хора, заяви Златева.

Притесняваме се от политически натиск около изборите, защото вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа оглави предизборния щаб на ГЕРБ, което е прецедент в европейските страни. Нашите кметове са подложени на безкрайни проверки от страна на МВР и финансовите власти. Затова казваме, че изборите ще са много тежки и ще бъдат тест за демократичността на държавата, каза още Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1316 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
456

2011.08.02 | 19:17

5
Калфин е най-добрият избор, който БСП може да направи. За наша радост ще има и други кандидати, със сигурност по-добри.
надя

2011.08.02 | 19:17

4
преди повече от 20години една американкса гражданка ми каза че демокрация нама и за съжалиние беше права не си мислата че нещо ще се подобри за хората за власт имащите със сигурност
айдук

2011.08.02 | 19:17

3
Ми повечето хора са дошли заради безплатната разходка с автобусите и безплатното хапване и пийване
айдук

2011.08.02 | 19:17

2
Я кажи на тези хора, че си платиш превоза до върха да видиш, че никой няма да дойде.Преди 35 години партията кърмилница както се самоопределяха правеше следното, един месец преди събора си дайте да дадем помощ за бузлуджа и целия народ ,,беше глобяван доброволно,, и така плащахме съборът им на бузлуджа
50 000 на бузлуджа

2011.08.02 | 19:16

1
автобусите се плащаха по 6лева билета а ако бяха безплатни щеше да ви се спука жлъчката от яд и ви е страх от една петолъчка абе тоя за хитлер ли се мисли да забранява щото е пътник я се ориентирайте щото за 2 години ви видяхме и обещанията и замразяванията а пък за резерва да говорим ли

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини