ГЕРБ подготвя вот на недоверие (галерия)

  • 17 юни 2013 14:05

  • 10927
  • 71
ГЕРБ подготвя вот на недоверие (галерия)
©

Нямаме участие в спонтанните протести на гражданите. Протестът не е резултат от организирани партийни централи, както се опитват да внушават политически лидери. Това заяви на пресконференция депутатът от ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 (Вижте тук снимки от пресконференцията).

"Държа явно да обявите, че инсинуациите на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа са несъстоятелни. Протестите са резултат от проваления модел на управление на Станишев. Управление без визия, без програма, въпреки че самият кабинет се нарича програмен. Вярно е, че сред хората има привърженици на ГЕРБ, както и на други политически сили, но категорично заявяваме, че ГЕРБ няма да яхва протеста. Подкрепяме исканията за предсрочни избори, но те не трябва да бъдат провеждани по сега действащия Изборен кодекс. Поемаме своята отговорност за част от него, но той трябва да бъде променен. ПГ на ГЕРБ влиза в пленарна зала и започва активна дейност по промяна на изборното законодателство. Още утре ще внесем предложение за създаване на временна комисия за промяна на Изборния кодекс. Ще настояваме да бъде създаден мандат за нашите сънародници зад граница, за да не могат да бъдат преразпределяни гласовете им на територията на България. Ще настояваме за нова методика за отчитане на изборните резултати. Трябва да бъде променена и методиката за изготвяне на изборните книжа. Те трябва да бъдат отпечатвани в държавна печатница", заяви тя.

Цачева съобщи, че ГЕРБ обмисля вот на недоверие. "Призоваваме министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да подаде оставка. Предстоят предсрочни парламентарни избори", заяви бившият председател на Народното събрание. "Недопустима е саморазправата, случила се снощи пред централата на "Атака". Единствените провокации по време на протестите са от страна на лидера на тази политическа сила", каза Цачева. "Категорично се противопоставяме срещу задкулисието на кабинета "Орешарски". Не става ясно кой стои зад номинациите в ключовия сектор "Сигурност", каза още Цачева.

"Виждаме, че кабинетът върна олигархията на власт по един задкулисен начин. БСП е тотално изнасилена - предложението за назначението на Пеевски е внесено след 8.00 ч. сутринта в петък. Не са състоятелни твърденията, че сме избегнали дебат. А и какъв дебат може да се проведе по такава кандидатура", каза депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. "Трябва да видим какви ще бъдат следващите действия на управляващите - дали те ще сложат начело на ДАНС "правилния човек". Има версии, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се е самопредложил за поста. Не знам дали дори той заслужава такова публично унижение. Едва ли някой може да приеме цялата власт в областта на сигурността да е в ръцете на ДПС. Всичко, което се случва, е естествена последица от избора на Пеевски. Относно твърденията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, че организираме протестите и създаваме провокации - тези момчета снощи, с бръснатите глави, не бяха наши, бяха с него", каза още Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10927 71

Свързани новини

Коментари 71

Добави коментар

2013.06.19 | 18:00

71
ГЕРБ ОРГАНИЗИРАХА ПРОТЕСТИТЕ, СЕГА НЯМАЛО ДА ЯХВАТ ПРОТЕСТИТЕ..., ТЕ СА ОТГОРЕ ОТ НАЧАЛОТО!!!

2013.06.19 | 18:00

70
Ако искате бандитите от ГЕРБ обратно в леглата си, подкрепете хаоса който ГЕРБ организира!!!
фен

2013.06.19 | 18:00

69
ВОЛЕНЕ, напред, с теб сме!Мачкай ПРЕДАТЕЛИТЕ АНТИБЪЛГАРИ!
Радо

2013.06.17 | 23:17

67
Къде ми е заплатата от 1000 лева дето Волен-бей обеща?

2013.06.17 | 23:17

66
Защо помогнахте този турски слуга да го изберат бе атакисти? Вие патриоти ли сте или турски ибрици? Лайнари страхливи, защо ви няма на протеста? Боклуци страхливи, колко ви плотиха турците, гадове продажни?

2013.06.18 | 23:48

68
ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР ! Само ТОЙ може да спаси БЪЛГАРИЯ !!! Единствен ,който ще помете тази кочина ! Колкото по-рано ,толкова по-добре!Неизбежно е!
поручик Ржевски

2013.06.17 | 22:37

61
Цацаров,стига си се е.бавал,ами бързо вкарай Цвъцко и Тиквата на топло и да се успокои малко държавата! Свърши си работата !

2013.06.17 | 23:17

65
Забрави да добавиш костов дпс и комунистите кунева и всички който заедно грабиха
Лорем

2013.06.17 | 22:15

55
Гербаджиите, целят всяване на хаос на държавно ниво. Те искат да дестабилизират страната, за да могат да се възпозват от хаоса и да се върнат на власт. Но разбира се, ние не бива да им позволяваме да сторят това!

2013.06.17 | 23:15

64
чакайте малко бре другари вие с дпс и атака си помислихте че сте спечелили избори цял месец си кадрувате давате си гъза на дпс и отписахте гражданите
КРАСИ

2013.06.17 | 21:37

47
Какви са тези коментари,Станишев ли ги пише?не е възможно тава да са хора от народа!
Думба-лумба два дни,цял живот гладни!

2013.06.17 | 22:39

63
Протестите през зимата...УУУУ,долу,Искаме да падне цената на тока и парното!ВЪН ЕРП-тата!Долу енергийната мафия!След една седмица...Долу правитеството,вън боклуци,предатели!-нито тока падна,мафията си стой и се подхилква нагло,правителството падна(добре дошли протести!!!),за да се върне на бял кон,само след 5-6 месеца.Ето политическият разум на българина в действие.Сега пак същият филм.Добре,не искаш Пеевски-постигна го,Браво!Показва,че започна да се събуждаш след 20 годишна дрямка.НО къде е алтернативата на днешните или вчерашните,та искаш нови избори.Или искаш да получиш някоя нова умопомрачаваща коалиция м/у предишни вълци и нови гладници?С това нашенско разногледо политическо мислене,само до там ще я докараме.После пак-УУУУ,Махайте се! Иначе какво...Не искааам! Какво не искаш? Не знам! Е,като не знаеш,защо се дереш? Защото искаааам!"-.А догодина..Олее ле,кой ни се изака в гащите! Андрешковска работа!!!

2013.06.17 | 22:38

62
И какво ако ГЕРБ имали най голяма полза от предсрочните избори нали БСП се хвалеха че искат да вземат управлението за да премахнат служебното правителство защото било на ГЕРБ и за да може после да се проведат нормални избори.Ето им шанс.Ха да ги видим сега за кого ще гласуват народа.Сега вече не могат да се оправдават с бюлетини и преправени избори.Всички партии които не искат избори ги е страх какво ги чака и какво ще реши народната любов за тях.Същото е и с драскачите които не искат избори.Страх ги е че техните любимци скоро може и да не са повече на власт и да се наредят до Доган ,Костов и Царя.

2013.06.17 | 22:16

60
БОЙКО И ЦЕЦО АКО ДОЙДАТ ПАК НА ВЛАСТ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ДОВЪРШАТ БЕДНИЯ НАРОД!

2013.06.17 | 22:15

54
Ауу, че грозна лелка

2013.06.17 | 22:16

59
Че тези в Герб всичките са такива, избирани с конкурс - кой, от кой по-грозен и по-тъп!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини