Местан: Вторник ще бъде крайната дата за избор на нов кабинет (обновена+видео)

  • 23 май 2013 10:58

  • 5302
  • 25
Местан: Вторник ще бъде крайната дата за избор на нов кабинет (обновена+видео)
©

Президентът е длъжен да изпълни конституционната процедура и да проведе консултации. Толкова много журналисти сте събрали тук и очаквате новина. Новината вече беше произведена, а именно, че първата политическа сила е в тотална изолация.

Това заяви на влизане в сградата на президенството Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, предаде репортер на novini.bg. Ако очаквате новина, ето сега ще ви кажа една. Ние ще поискаме от държавния глава днес да връчи не един, а два проучвателни мандата, разкри Местан. Очакваме Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да спази мъжката си дума и да върне мандата. Веднага след това Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябве да връчи втори проучвателен мандат на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, категоричен беше Местан.

България има спешна нужда от работещо правителство. Убеден съм, че още в понеделник може да гласуваме състава на новото редовно българско правителство. Има достатъчно време да се реализира конституционната процедура. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 трябва да отговори за състава на кабинета. Надявам се, че през следващите няколко дни той ще представи визията си за членовете на кабинета и програмата му, завърши Местан.

Ние изпълнихме намерението си да поискаме от президента да даде втори проучвателен мандат още днес. Това каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в след преговорите с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, предаде репортер на novini.bg. През почивните дни трябва да продължат разговорите за постигане на съгласие за съставянето на ново правителство. Ние вярвахме, че още в понеделник ще може да гласуваме новото правителство. Президентът ни каза, че в понеделник има неотложна работа в чужбина. Вторник става крайната дата, в която ще трябва да имаме нов кабинет. Това го изисква обществения интерес. Правителството ще е успешно ако то изпълни нуждите на хората, категоричен беше Местан.

Склонни сме да подкрепим плана "Орешарски". Говоря в условно наклонение, защото предстоят разговори. Твърдим, че единствената възможност за съставяне на правителство е извън ГЕРБ, каза още Местан. След малко имаме официална среща с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, на която ще сравним нашите две програми и ще чуем програмните намерения на г-н Орешарски. В нашата програма има неща, от които няма да отстъпим. Става въпрос за плоския данък. Ние няма да носим отговорност за управление, което реши да сменя плоския данък с прогресивно данъчно облагане. Ние ще подкрепяме правителство, което носи ясна политическа отговорност. Има още няколко приоритета, които са изключително важни и ние няма да отстъпим от тях. Не мисля, че конституционният съд ще касира изборите в чужбина. Номерът от 2009 година няма да мине пак, завърши Местан.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5302 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА

2013.05.25 | 08:55

25
Я сега пък аз да ви кажа защо няма да премахнат добавките за ток а ще раздават помощи.Ами защото това е договорено между БСП и ДПС.И познайте кой ще се реди на опашките за помощи и кои се водят социално слаби.Само цигани и турци а българи ще има само колкото да не е без хич.Същото ще е и с детските.Циганите ще си правят деца ще вземат детски и после ще ги дават децата по домовете за сираци.Че пак да попитам кой спечели от цялата работа?

2013.05.24 | 19:31

24
Щом всички повтарят непрекъснато, че първата политическа сила в в изолация, това явно не е така. Сега като се налага да подкрепят някои предложения на ГЕРБ, като вече стана за зелената енеригия, какво е изолационното? Пък и тъпо да се правиш, че няма 97 депутата, което е равно на 1 милион избиратели. Въпросът е на кого му трябва това "говорене"?

2013.05.24 | 19:31

23
Воленче брато,бах мааму,тоз Лютви много яко ни го начука ве и коши прайм сига ве,тя си иба май.ката ве,ади ве кажи ве мама ти да е..ба
Волен

2013.05.24 | 19:31

22
С вазелин не боли многа, АТАКА
извратеното ДС на власт за винаги

2013.05.24 | 19:31

21
Kакво представлява циганско-комунистическа, турска, българска псевдонационалистическа коалиция?! Това може да е продукт единствено на най-уродливите болни мозъци от ДС!
48 Такт

2013.05.24 | 19:31

20
Безброй много пъти се каза че атака няма да влиза в коалиция с никого. Как не го разбрахте?
ТУРЧИН

2013.05.24 | 19:30

19
С ТОЗИ КОЙТО ВИ ПАЛИ МИНАЛАТА ГОДИНА КИЛИМИТЕ ПРЕД ДЖАМИЯТА -СЕГА ГРАЖДАНСКИ БРАК ЩЕ ПОДПИСВАТЕ!!!!
долу ДПС и Батака

2013.05.24 | 19:29

18
Дааааа- пак турци ще ни управляват държавата- рязаните с червените педераси от БСП и сложилите вече фес Атака. И кво му е по-доброто това новозабъркано буламаче- кажете ве уж националистииииииии???????Калайдисахте ли вече задниците, купете си и вазелин? Искам си веднага предложените от ага Сидер 1000лв., а на майка ми 500 лв. ще й дойдат добре , щото досега вземаше 134лв. Ако не го направите до няколко месеца значи сте лъгали като черни мангали,тъпи атакисти такива.Сега наистина народа ще види как уж националисти се целуват с резняци и влизат в съглашателствос уж тия дето трабваше да са в затвора! Долу тайната нова Тройна ограбителница! Ага Сидер веднага в затвора за долни лъжи и предадено доверие!

2013.05.24 | 19:29

17
....до къде се докарахме- Лютви да решава съдбата на България ;-(
Радо

2013.05.23 | 17:05

3
А мангалите къде ги слагаш в скоро време те ще избират кой да ни управлява!

2013.05.24 | 19:29

16
С ДПС и Атака - право в батака!Турчит турчина целува - Сидеров на Местан се годви да слугува!

2013.05.24 | 19:28

15
ГЕРБ били поставени в изолация твърдят БСП и ДПС и кръжоците около тях. Значи 1милион БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ гласували за ГЕРБ са поставени в изолация от шайката на комунистическите престъпници и малцинствата. Ние българите сме поставени в изолация в собствената си държава така ли бе сатрапи такива??? Кво чакаме бе хора - кога най-после ще си върнем държавата!!!!

2013.05.24 | 09:18

8
Какви 1 млн. българи са гласували за Герб бе, малоумник. Реалните гласове за Герб дойдоха от около 300 000 купени цигани, а останалите са 700 000 фалшиви бюлетини.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини