Имамов: Атака и ДПС са като огъня и водата

  • 21 май 2013 08:22

  • 1450
  • 1
Имамов: Атака и ДПС са като огъня и водата
©

Нашите очаквания за новия кабинет са да бъдат взети тези спешни мерки, които подготвя програмното правителство. Това обяви в ефира на БНТ Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, от ДПС.

Вероятно ви прави впечатление, че в програмните намерения, представени от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, тези мерки са групирани в три раздела – спешни, краткосрочни и средносрочни. При тях не става дума за дългосрочни мерки, което показва, че страната се намира в критична ситуация. Сега парламентът трябва да поеме своята роля и да изведе страната от това тежко положение, обяви той.

По думите му, този парламент ще бъде изключително крехък по отношение на мнозинството в неговата работа. Но политическите партии трябва да загърбят своите различия в името на интереса на България и гражданите.

Често се поставя въпросът възможно ли е между „Атака“ и ДПС да има коалиция – отговорът е „не“, защото двете партии имаме ценностни различия. Но все пак в миналия парламент сме взимали общи решения, щом е в национален интерес. Сега няма основания да се говори за коалиция. Между огъня и водата не може да има коалиция, но те могат да раждат положителни неща, които да водят в правилната посока, категоричен бе той.

Който подкрепя правителство, той е управляващ. Който не го подкрепя – той е в опозиция. Смятаме, че подходът на плана „Орешарски“е правилен, въпреки че предстои обсъждане на програмните мерки в детайли. Ние също имаме идеи, за които ще настояваме, заключи той.

Последвайте канала на

1450 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Пламен

2013.07.25 | 14:16

1
като огъня и водата ... но в името на голямото лапане правите коалиции! Ей това са такива боклуци, че думи човек не намира ...

Добави коментар

Водещи новини