Осман Октай: Единственият шанс е Орешарски да има балансиран екип

  • 20 май 2013 07:36

  • 2867
  • 1
Осман Октай: Единственият шанс е Орешарски да има балансиран екип
©

Бившият зам. - председател на ДСП Осман Октай заяви в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия, че още година преди едни избори човек може да си направи изводи за това какво чака България след един вот.

Преди година Октай прогнозира, че ще има нова тройна коалиция между БСП, ДПС и трета партия, като начело на правителството ще застане бивш седесар. Той припомни, че година преди конференцията на ДПС е прогнозирал, че лидер на движението ще стане и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Осман Октай каза още, че чрез НСО могат да бъдат винаги координирани срещи и други неща, свързани с дадени личности.

Всичките обвинения на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пък към Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и опита за атентата срещу пожизнения лидер на ДПС окончателно прекършиха всякакви взаимоотношения между ГЕРБ и ДПС, коментира още  Осман Октай.

Той заяви също така, че на тези избори ДПС е загубило около 220 хиляди гласа в сравнение с предишните избори. По думите му, причина за това е постъпката на Осман Енимехмедов, както и смяната на лидера на движението. "За първи път избирателите в регионите бяха освободени от страха", каза още Осман Октай.

"Сега ни очаква кабинет с министър - председател Пламен Орешарски", заяви Октай. Той уточни, че е изключително важно обаче какъв ще бъде неговият екип и план. 'По думите му, за да има балансиран екип, не трябва да има представители нито от БСП, нито от ДПС, нито от "Атака".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2867 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пак смрадливата зган

2013.06.24 | 06:22

1
още един агент на дс става оракул-дали ще познае кога са следващите избори?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини