Алиосман Имамов: ДПС ще подкрепи мерките на кабинета

  • 19 юни 2013 12:08

  • 1307
  • 4
Алиосман Имамов: ДПС ще подкрепи мерките на кабинета
©

ДПС ще подкрепи стабилизационните мерки на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Това заяви от трибуната на НС депутатът от ДПС Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,. Трябва да има повече пояснение само по един въпрос. Въпросът с финансирането на мерките, каза той. Повечето мерки имат отношение към настоящия финансов бюджет, само индексирането на пенсиите по така нареченото "швейцарско правило" се отнася за бюджета за 2014 година, разкри Имамов. Мерките имат отношение към приходите и трябва да стане ясно от къде ще бъдат взети средствата за тези мерки. Мен ме интересува дали ще бъда застрашена фискалната стабилност на бюджета. Искам да чуем вашето мнение по въпроса г-н Орешарски и да кажете, какво мислите за бюджета. Ще се наложи ли неговото преразглеждане и реконструкция, попита Имамов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1307 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
един от народа

2013.06.19 | 23:34

4
стига сте плямпали бе! не ви щем сладките обещания, виждаме ви какво вършите!!! ДПС е продукт на Държавна Сигурност, и още я ръководят доказани агенти на ДС! жалко за излъганите турци, които гласуват за тия дето им сменяха имената! ВЪН ОТ ВЛАСТТА ДОЛНИ ИНТРИГАНТИ И МАНИПУЛАТОРИ!!!
pacooo

2013.06.19 | 23:34

3
Как няма да ги подкрепите,иначе си заминавате.То и без това пак си заминавате.
uno

2013.06.19 | 23:34

2
бягайте в южната ни съседка да си прилагате мерките и да си говорите на майчин език.Тук не ви искаме!!

2013.06.19 | 23:34

1
Марш в Турция! И циганите си вземете! Нали сте толерантни, там гласувайте закони за тях! А и Волен да не си го забравите! Никой българин не ви иска в Майка България! Мъ*рши долни!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини