Алиосман Имамов: Бюжетът е насочен към икономическа активност

  • 25 юли 2013 12:52

  • 1674
  • 4
Алиосман Имамов: Бюжетът е насочен към икономическа активност
©

Най-полезните промени в бюджета са насочени към икономическата активност. Предвидени са действия за възстановяването на ДДС. Има мерки, които са изключително конкретни и са свързани с прозрачността на разходите, а те са в пряко отношение с повишаването на икономическата активност. Това заяви Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, от ДПС от трибуната в НС при дебатите за бюджета.

Има едни средства, които се определят като джобните пари на премиера. Това са едни средства, които с решение на НС се харчат. Информацията за харченето им е прозрачна, защото е достъпна в интернет, каза още той. По думите му по този въпрос не трябва да се говори, защото е ясен.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: от ГЕРБ заяви в реплика, че не вижда кое в този бюджет ще спомогне за ръста на икономиката на България. "Това не е бюджета на растежа, а бюджета на джоба на министъра, каза още той.

Последвайте канала на

1674 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.07.25 | 23:31

4
алиосман имамов хасан адемов,извинете ма ние в българия ли сме?
РЕАЛИСТ

2013.07.25 | 15:45

1
Целта на емитирането на 1 млрд. лв е, че комунистите трябва да си подсигорят солиден електорат при евентуални предсрочни избори. Без да обиждам пенсионерите, но по-значителната част са необразовани и като им хвърлят по 30-40 лв коледни и великденски добавки, те вместо да се притесняват, че България може да пострада, ще си гласуват сляпо за комунягите. Аз съм икономист, както и всеки друг такъв ще каже, че държавата няма да се оправи, като се стимулират пенсионерите, циганите и мързеливите.
Пламен

2013.07.25 | 15:45

3
... то на чевените уроди мигър им е зор дали държавата ще се оправи или не. За тези антибългарски уроди важното е да си грбят на воля ...
НОВИЯ НИ ДИПУТАТ

2013.07.25 | 15:45

2
ИНТЕРЕСНО БАТ САЛИ КАК ЛИ ЩЕ ГЛАСУВА ?

Добави коментар

Водещи новини