Цветанов: Винаги съм се ръководил от върховенството на закона (видео)

  • 25 април 2013 14:05

  • 5090
  • 33
Цветанов: Винаги съм се ръководил от върховенството на закона (видео)
© Булфото

Няма да коментирам какво е казал Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Докато бях министър винаги съм се ръководил само от върховенството на закона. Това заяви пред журналисти заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Според него темата с подслушванията е преекспониране на предизборната кампания. "Това е част от кампанията на БСП. След посещението ми вчера в Кърджали и радушният начин, по който бях посрещнат в цялата област, вече са доста поизнервени и от ДПС", подчерта Цветанов. Той бе категоричен, че от 2006 г., когато е започнало изграждането на партията, всичко, което е правил, го е съгласувал с лидера и се ръководил от върховенството на закона. "За мен е важно да се срещам с хората и да изслушаме исканията им. Изявленията на Найденов са лични, в духа на кампанията, която водят някои политически партии. Моментът не е подбран случайно. Анонимният сигнал беше подаден точно в началото на предизборната кампания", посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той припомни, че през 2009 година, когато ГЕРБ дойде на власт, имаше огромен дефицит към системата на МВР и към правораздавателната система.

"Благодарение на усилията ни върнахме доверието на евроатлантическите ни партньори. Сега опонентите ни се изнервят, защото нямат какво да противопоставят. Затова се режисират сигнали като този и като "Буда", за който също моментът не беше избран случайно. Специални разузнавателни средства са били прилагани само съобразно закона. Всичко, което съм правил, съм го правил в интерес на държавата. Всичко, което съм правил, съм го правил за да разбием организираната престъпност", заяви Цветанов. По думите му исканията за СРС идват подписани от съдия при министъра. "Искам всички да са равни пред закона. Искам да се извиня на достойните служители на МВР, за това, което им причиняват в момента политиците, говорейки по тази тема, спекулирайки, дискредитирайки някои служители", подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5090 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
ГербеХейтър

2013.04.26 | 20:56

33
Какви други парти те гонят бе Цецко този път ?! Само преди един месец ти лично нарече Миро Мършата "един от отличниците на ГЕРБ", а днес Трайков го харектеризира като "един от вътрешните хора на ГЕРБ" !!! Аре, Оставка и..... поздрави на Цар Киро в панделата !
Утопист

2013.04.26 | 20:56

32
Няколко въпроса: 1. Това ли ви е Европейското Развитие за България !?! 2. Такива ли са ви гражданите ?! 3. Защо семействата на проговорилите срещу Цветанов са изтеглени извън страната ??? 4. От какво ги е страх ? 5. Да не би да страх от Отвличане ? 6.Ще разпознае ли Лара "чичко Цветанов" ?!
Asen

2013.04.26 | 20:56

31
ха, ха, ха думите нищо не значат в устата на това лъжливо същество. Не съм виждал по-нагъл лъжец.
Гербераст

2013.04.26 | 20:49

30
Миро Мършата сега да не го хване инфаркта на Мишо Бирата или загадъчното самоубийство на "убиеца" на Мирослава от Перник!

2013.04.26 | 20:49

29
Герберчета защо ми приличате на мома перничанка - биеме значи ме обича. Незабравяйте какво и се случва на момата след боя .

2013.04.26 | 20:49

28
Цецо се е водил от закона за омертата
бати шмати

2013.04.26 | 20:49

27
Най-смешния виц за последните 4 години!

2013.04.26 | 20:48

26
Номера на БСП няма дамине с подслушванията искате на всяка цена да управлявате но ние не ве искаме. В държава в която полицията е силна тя служи на народа .Имаме сигурност която драги комунисти неможе да ни отнемете всички сили сте впрегнали да свалите ГЕРБ но Цветанов няма да си подаде оставката .Предизборно тресете държавата но бъдете спокойни разбойниците няма да управляват държават!!!!!!!!!!!!
Планът на олигарсите от БКП

2013.04.26 | 05:14

21
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция(СДС,БЗНС,ДПС).Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи (ВИС,СИК,МУЛТИГРУП) на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод(отец Христофор Събев) с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията която да се намали и да се разпродаде техниката и сграденият и фонд като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!
историчар

2013.04.26 | 20:48

25
глупак , гледаш много филми , оригиналът се казва План Ран-Ът , има вече доста инфо за него , а пък ГЕРБ са третият ешелон на БКП отцепил се от партията майка и влязол в икономически конфликт с нея ( казаното във филма на Карамфилов си е истина )

2013.04.26 | 20:48

24
Няма граници наглостта на тоя физкултурник и всяко отваряне на гнусната му и лъжлива уста води до още по-големи лъжи и само си се закопава! Цвъ Цвъ цяла България накара да те мрази и презира за малоумните ти действия и бездействия и своеволия, така че на кой ги разправяш тия смехотворни платени приказки. По-добре се оттегли докато можеш защото после ще е късно. А и да не забравя "В Русия съм, в Русия съм..."

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини