Джъстин Тимбърлейк посвети осемминутен клип на баба си и дядо си

  • 21 март 2013 10:10

  • 942
  • 0
Джъстин Тимбърлейк посвети осемминутен клип на баба си и дядо си
©

Джъстин Тимбърлейк представи второ видео от новия си албум The 20/20 Experience, който вече е на пазара и отбелязва завръщането на поп звездата в музиката след седемгодишна пауза, в която беше посветен предимно на киното.

Клипът към Mirrors е осемминутен и преплита няколко сюжетни линии, една от които описва любовните отношения между възрастна двойка. Това всъщност е препратка към Сейди и Уилям, бабата и вече покойния дядо на изпълнителя, пише dnevnik.bg

Режисьор е италиано-канадската фотографка Флориа Сигизмонди, режисьор на "Бегълците" с Кристин Стюърт и на клипове на Мерилин Менсън (The Beautiful People), Кристина Агилера (Fighter), Interpol (Obstacle 1), Muse (Supermassive Black Hole), The Cure (The End of The World). Тази година тя привлече вниманието и с The Stars (Are Out Tonight) на Дейвид Боуи с участието на актрисата Тилда Суинтън и изявяващия се на женския моден подиум Андрей Пежич.

Джъстин Тимбърлейк, който се появява в Mirrors едва след петата минута, обяви, че албумът ще се сдобие с продължение през ноември. За предишното си видео, Suit and Tie, певецът също ангажира популярен режисьор, в случая Дейвид Финчър.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
942 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини