Сидеров: Последствията от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни

  • 04 март 2013 14:28

  • 2536
  • 27
Сидеров: Последствията от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни
© Булфото

"Атака" ще предложи в сряда Народното събрание да обсъди проекторешение, с което да възложи в едномесечен срок правителството да предприеме действия за отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества, да прекрати приватизационните договори с тях и имуществото им да се върне в активите на държавата. Това съобщи на пресконференция днес лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

6 март е първата сряда от месеца, когато опозицията има право да предлага точки в дневния ред, които влизат в програмата, без да се гласуват. Последствията за България от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни, коментира Сидеров. Той допълни, че дори дружествата да съдят държавата, техните нарушения са толкова големи, че при една добра защита от българска страна държавата ще спечели делото. Не разбирам отвращението към национализирането - то не трябва да се превръща в идеологема, а е инструмент, отбеляза лидерът на "Атака".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа подчерта, че на предстоящите избори трябва да се гласува не за нечия харизма, а за програми и идеи. Той посочи, че "Атака" обмисля вариант да даде възможност на граждански комитети да излъчат свои кандидати за депутати, които партията да включи в листите си. Това е един от начините да бъдат лансирани качествени хора, но те не трябва да са задкулисно обвързани с политическа сила, допълни лидерът на "Атака".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2536 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
УУУУ

2013.03.08 | 16:26

27
Абе не знам дали той е фантазьор ама ние и партиите които ни мамиха до сега май сме фантазьори
SS

2013.03.08 | 15:40

26
Фантазията на лицето Сидеров е безгранична.Явно е чел много арабска литература - Приказки от 1001 нощ!

2013.03.08 | 15:14

25
Kakva glupost!!! Nima tosi nie smjata sa maloumni?? Nazionalisazija=Komunisam. Bjahme nazionalisiranie ...? godini i resultata e 23 godini nevasmojnost sa ismakvane ot blatoto. Ne se poddavaite

2013.03.08 | 15:14

24
Абе неграмотник, това е национализация на КОМУНАЛНА УСЛУГА! Какъв комунизъм те гони? На услуга!!! Не е земя, не е собственост - просто услуга! Ако ти изгониш чистачката си от вкъщи и и кажеш - не те ща повече, не ми чистиш хубаво - аз сам ще си чистя къщата, това престъпление ли е? Да не говорим, че АЗ например, като скромен притежател на жилище, абонат тип "щъ не щъ" на ЕРП и да съм подписвала някакъв договор (което не съм, щото ми е по наследство) - не виждам защо да не мога да го наруша и да се откажа! Да избера друг да ми доставя ток/топло. А за такива лумпени, които се паникьосват при думата "национализация", за да не ревете, предлагам просто, вместо да "национализираме", да приемем закон, който поставя в реална конкуренция тези ЕРПта(да не са районни) и да си направим "фиктивно" държавно ЕРП, с много по-ниски цени, което да се конкурира на пазара с тях и да не отнемаме никакви лицензи, защото няма да има нужда - те сами ще си тръгнат. А също и да задължим скапаната НЕК да ни продава най-евтиния ток с който разполага държавата! Това са само 3 промени, не е трудно!

2013.03.04 | 23:59

2
Леле страшни аргументи! хаха....научи се малко и на граматика
123

2013.03.08 | 00:35

23
По-скоро кандидатства за балансьор, и ще успее, в предвид настроенията в момента, никой публично няма да се коалира с него. защото ще ни отрежат от света

2013.03.07 | 15:15

22
Макаренко! Европа ли е целия свят!Стига с този страх да не те отрежат!С този робски манталитет...да се държим като някакви бели мишки които постояно са под наблюдение чакат нареждане отвън!Мислиш че на някоѝ му пука за теб в Европа..има само лични егоистични интереси!
Точно казано

2013.03.05 | 00:45

6
Търси си място под слънцето. Надали и сам вярва на халюцинациите, които говори по митинги. Демагогията почва от Древна Гърция, и е доведена до изкуство от съвременни политици, естествено не безвъзмездно, а най-добре е балансьор-винаги някой ще те търси.
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 12:42

21
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.И казват депутатите и министрите от ГЕРБ – ами няма пари. Като няма пари, вместо постоянно да си увеличавате заплатите си ги направете по 300лв. колкото са например в Пиринско. Щом държавата няма пари, защо ще си сменяте автопарка? Като няма пари за пенсии, спрете да харчите стотици милиони за чужди войни и интереси в Афганистан, Ирак, Босна и Херцеговина. Като няма пари бъдете така добри да развалите концесионните договори с Дънди Прешъс Металс, ЕОН, ЕВН, ЧЕЗ. Кой печели от това чуждите колонизатори да изнасят стотици милиони евро всяка година от златните залежи на България, а държавата да получава по 1,5% от печалбата на канадците. 1,5 % печалба от собственото ни злато. Днес французи ни продават собствената ни вода (справка Веолия Уотър). Днес държавни чешки и австрийски компании ни продават собствения ни ток, и с печалбите от бедния български пенсионер плащат пенсията на чеха и австриеца. Това е неописуем абсурд!
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 12:40

20
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.Днес на България е нужна генерална промяна на икономическия модел в страната, която промяна може да дойде само от АТАКА. Днешната икономическа система работи единствено и само за шепа олигарси, които богатеят на гърба на всички българи. Създава се една огромна пропаст между бедни и богати по латиноамерикански тертип. Обществото се разслоява на феодали и мизерстващи. Налаганата лудост през последните 23 години от всички управлявали политически сили, че разбирате ли държавата трябва да се отдръпне от икономическия живот на страната доведе до днешната ситуация. Модела на свръх либерализъм на Милтън Фридман се разруши не само в България, но е на път да колабира и в световен мащаб. Днес, благодарение на Планът „Ран-Ът”, на външни сили и вътрешните им помагачи, които винаги са целели нашето унищожение като нация и държава, българите биват безработни, болни, живеят с африкански доходи. Младите емигрират или биват принудени да работят като роби за местния олигарх за смехотворна заплата, която в никакъв случай не отразява производителността на труда им. Благодарение на огромната безработица, феодала извива ръцете на българите или : „ Ако не искаш да работиш за 300лв., отвън чакат много гладни, които искат”. И той не се интересува, как се живее с 300лв. на месец при постоянно покачващи се цени на храни,ток, вода, парно, дърва, горива и т.н. За него е важно да става още по-богат за сметка на цял един народ, да се вози в кола за 200 000 евро, да живее в палати и да трупа. богатства експлоатирайки масите. Ти трябва да си му благодарен, че ти е дал и тези смешни 300лв., да му целуваш ръка за да ги запазиш. И дори подигравката от олигарха да стига за биологичното съществуване на индивида, в крайна сметка в това ли е смисъла? Да работиш, колкото да можеш да се нахраниш. Така са живели робите! И днес, благодарение на българофобите от СДС, БСП, ДПС, НДСВ и ГЕРБ, българите живеят като роби в собствената си държава. Днес българите получават заплати по-ниски от минималното заплащане в държави представителки на Третия свят в лицето на Еквадор – 152 евро минимална заплата, Перу – 178 евро, Тринидат и Тобаго – 177 евро, Сейнт Винсент и Гренадин – 151 евро, Сейнт Китс и Невис – 387 евро и редица други. За европейските държави няма смисъл изобщо да коментирам.
123

2013.03.05 | 06:56

19
Интересно каква национализация има предвид - с плащане ( а откъде пари? ) или експроприация ( а откъде дупе?) и в двата случая "българизмът" ще е против България

2013.03.05 | 00:42

4
ОТКАДЕ ПАРИ..ОТКАДЕ ПАРИ! СТИГА СИ ПОВТАРЯЛ КАТО ПАПАГАЛ!САМО ЛИДЪЛ,КАУФЛАНД,БИЛА ИЗНАСЯТ 700МИЛИОНА ЕВРО МЕСЕЧНО! БЛИЗО 8МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА ИЛИ 16МИЛИАРДА ЛЕВА ЩЕ ВЛЯЗАТ В ХАЗНАТА ЗА ЕДНА ГОДИНА! зА ДА БЪДЕ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 500ЛЕВА С АНЕОБХОДИМИ 6,3МИЛИАРДА ЛЕВА! с АМО ТЕЗИ ПАРИ СМЕТНИ КОЛКО МОЖЕ ДА СЕ УВЕЛИЧИ! ЕНЕРГЕТИКА,ТЕЛЕКОМИТЕ,КОНТРАБАНДА БЛИЗО 3МИЛИАРДА ЛЕВА НА ГОДИНА ЗАГУБИ,ДДС ИЗМАМИ,ЗЛАТО..МНОГО НЕЩА МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ.СТИГА С ТАЗИ НАИВНОСТ! ВЯРВАТЕ НА МУЛТИМИЛИОНЕРИ, КОИТО ВИ БАЛАМОСВАТ ЧЕ НЯМА ПАРИ!
Маскари!

2013.03.05 | 06:55

18
Тоя Сидеров го слушах вчера във "Всяка Неделя" и се отказах да гласувам за него,защото по всичко пролича ,че се гласи да прави коалиция,забележете пак с ГЕРБ.На всички въпроси за коалиции веднъж не каза НЕ за ГЕРБ и мрънкаше под носа си,а не като на митингите да се отрича от предателя Борисов и да демагогства

2013.03.05 | 00:45

5
Ти маѝ си гледал някакво друго предаване или не си слушал добре
Тодор

2013.03.05 | 00:53

17
Луд за вързване. Жалко, че още продължава да мъти главите на маргиналите.

2013.03.05 | 00:48

16
Българите не са мазохисти, за да изберат отново ГЕРБ да ги управлява. Ако пуснете бюлетина за Борисов, Костов,Кунева, за БСП или за ДПС, предавате децата си. Всички българи, които имат право да гласуват, трябва да дадат шанс на Волен Сидеров и партия АТАКА да реализират Планът Сидеров, за да се почувства, че българите са стопани в собствената си държава. Нека това да ви бъде пред очите, в ума, в мозъка, в сърцата, нека това да мислим и през тази гледна точка да преценяваме нещата. Убеден съм, че грешките ще са по-малко.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини