Манолова: Станишев даде знак на всички в БСП

  • 28 февруари 2013 08:38

  • 1742
  • 9
Манолова: Станишев даде знак на всички в БСП
©

Ситуацията в момента е много сложна. Правителството на ГЕРБ докара народа до просешка тояга.

Това каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в студиото на "Гореща точка" по TV7. Тя коментира изказването на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от вчера, в което той обяви, че няма да става премиер, ако БСП вземе властта. Хората казаха, че са разочаровани от политиците за последните 23 години. Те намразиха партиите, политиците, системата. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на отдавна обяви, че изходът от кризата е правителство на националното спасение с широка обществена подкрепа. В момента ни е необходимо съгласие, каза още тя. Станишев постъпи мъдро и това беше един силен ход. Ние през цялото време обясняваме, че властта за нас не е самоцел. Ние търсим доверието на хората. Ние искаме да разговаряме с тях, разкри Манолова. Тя отговори и на въпрос какво ще прави БСП с хора като Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, които са изгубили доверието на хората. Постъпката на Станишев беше знак към всички членове и стари лица на партията. Всеки един в БСП трябва да си направи равносметка и да прецени как ще постъпи. В депутатските листи трябва да останат хора, които имат авторитет. Изказването на Станишев беше предизвикателство и към лидерите на останалите партии, категорична беше тя.

Трябва да вървим към стабилизиране на социалната система в страната. Най-големият проблем е безработицата, обясни Манолова. Трябва да стимулираме икономиката и да създаваме работни места. Бизнесът трябва да живне и да започне да функционира. Контрабандата в държавата за последните 4 години нарасна неимоверно. Именно там виждам резерв за попълване на държавната хазна. Имаме няколко идеи за падането на цените на тока и това са работещи програми, завърши Манолова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1742 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Полицай

2013.03.04 | 04:29

9
"Контрабандата в държавата за последните 4 години нарасна неимоверно. Именно там виждам резерв за попълване на държавната хазна". Права е Майчето, само контрабандата може да ни спаси от кризата.
....

2013.03.04 | 04:29

8
Значи колеги на мен ми прави впечатление че все още не се е намерил мъж който да се погрижи за Майчето и тя от ден на ден става все по незадоволена и съответно изнервена и злобна.Апелирам за доброто на всички нас които трудно понасят компетентното и мнение по всички въпроси някой да се жертва и да спи с нея.Дела трябват а не думи.

2013.03.04 | 04:27

7
Очевидно ,далечната стратегия на БСП е да накара всички български мъже ,да обърнат резбата. Това е единственото обяснение, за агресивното медийно лансиране на подобен урод от женски пол ,ежедневно и навсякъде. Мъже - внимавайте !

2013.03.04 | 04:27

6
Някой представя ли си ТОВА НЕЩО да му е в къщата?! УЖАС!

2013.03.04 | 04:27

5
И ти Майче декларирай че няма да си в следващия парламент и ще ни олекне на душите.Омръзна ни да те слушаме как само говориш глупости и си истински загрижена за хората.Та ти си най - корумпираната.Не се прави излишно на PR на партията защото вече си ДЕМОДЕ. Но и ти си сложена там в парламента от Станишев.за да бръщолевиш рели-некипели.Спермояд грозен.
ТТ

2013.03.01 | 08:56

4
Забранявам ти да ме спасяваш.Прибирай крадливата си шайка и към Украйна . Да не забравиш и Мумията -М.М.

2013.03.01 | 06:38

3
Ох тия вече се чудят каква глуппост да измислят че да се изкарат че ни лук яли ни лук мирисали,едимствения вариант е да си смените името защото това БСП вече е изцапано с лъжи и кражби.И каквото и да правите който и да сложите пак ще се казвате БСП.Все едно да сложиш на стар москвич емблема на БМВ и да си милиш че караш БМВ.Майче знаеш ли кога можеше да се изкарате добра партия когато 2009 г ви искаха оставката,ако бяхти я подали тогава и се бяхте разграничили от ДПС и НДСВ тогава можеше да някой да ви повярва.Ама вие се скрихте като мишоци в ппарламента и не пуснахте кокала.И продължихте да си правите далаверите.
Силвестър

2013.02.28 | 21:59

1
До номер 3:Еми ако бяха гласували хората само за една партия нямаше да се стигне до тройна коалиция,но нали българите са глупав и народ и си знаят едно,точно така няма да се оправим ама никога.

2013.03.01 | 06:38

2
"Станишев даде знак на всичкиллл" и какъв знак даде: цели се в мястото на Барозу и понеже не може и двете, се отказва от български премиер. Майо, партията ти те е направила громкоговоритель и ти е възложила задача да баламодваш хората, по начин, че да се хващат на лъжите, а ти си гледаш нехайно работата, пускаш прости и лесни тъпотии и номерът не работи. Внимавай в картинката! Идват смутни времена да не ти грабне кокала някой от безтористните партийни другари. Такива пропуски се помнят и напомнят!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини