Станишев: Отечеството е над партията

  • 27 февруари 2013 16:12

  • 1079
  • 10
Станишев: Отечеството е над партията
©

Всички хора, които са на улицата искат демократична и правова държава, дори и тези, които са протестирали и горили Конституцията - сега и те се борят тя да бъде спазвана, защото в нея ясно е казано, че трябва да се ограничат монополите и да се спазват политическите права на гражданите. Това заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на при уводното му слово на пленома на БСП, предаде репортер на novini.bg.

Според него в последните години сме се превърнали в политически и икономически зависими и народът недоволства. Поставени сме пред избори. На 16. 02. 2013 партията ни се обяви за радикална промяна на България. Това послание не беше чуто, а замъглено от последващите го събития. Ние и там се обявихме за икономическо възраждане на страната и че е нужна подкрепа на средния и малък бизнес и борба срещу монополите и картелите. По-тежкото е, че хората излязоха на улицата, защото няма с какво да си платят сметките, каза още той.

Няколко години правихме бюджет, които изглеждаше добре и се харесваше на ЕС, но не показа подкрепата на държавата към хората, бяха погазени ценности и норми. Ние сме отговорна и национал партия. Няма как всички ние да не носим отговорност, категоричен е лидерът на БСП.

Той припомни, че през 2009 е оставил страна с ниска безработица и добър фискален резерв, хората имаха доходи да си платят сметките. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разори България, постави я на колене, разграбиха резерва. И като мокра връв иска да се изниже, заяви червеният лидер.

Той повтори, че не иска да става премиер, прикани всички членове на БСП да мислят за Българи я и за своето отечество. Той не се оказва от БСП, но Отечеството е над партията. Държанието на ГЕРБ е арогантно, опитват се да се държат като опозиция на това, което са вършили. Трябва да дадем алтернатива на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, смята Станишев.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в заяви, че е нужно БСП да направи промяна – да се сменят лицата на партията. Освен Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е отричан от улицата. Трябва да се вслушаме в гласа на улицата, трябва да приемем и да се стремим да изпълним разумните искания на протестиращите. Улицата отрича лицата на Прехода. Не могат да останат водачи на листи и тези които са работили през последните години, хората не ги искат. БСП трябва да включи хора от протестите и правилно да ги чуят. Станишев трябва да остане в листите, но други лица да са водещи, заяви Дончева.

Последвайте канала на

1079 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.03.01 | 15:48

10
Здравий Сергей! Само ни кажи кое отечество имаш предвид? Коя държава точно? Любопитен съм - колко паспорта имаш? Кой е майчиният ти език? Не ни излизай с евтини номера. Че не ни уважаваш е ясно, но тогава не очаквай подкрепа. Боя се че на изборите те очакват неприятни изненади.
един които си плаща данъците!

2013.03.01 | 15:48

9
БСП е партията която 4г. в опозиция я гледаме КАК УПОРИТО ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ! Насрахте се от интриги и фалшиви компромати,насрахте се да манипулирате подмолно простият народа! ВИЕ ВИНАГИ сте били с/у народа си, историята го доказва!! Ще гласувам за ББ и ако този път ви остави извън затвора,горко му и на него!!

2013.02.28 | 20:42

8
Стига, Серьожа! Знаеш, че над партията няма нищо. Няма дори Бог, както ни учехте половин век. Резултатът е налице- деградация и деморализация, безбожие, атеизъм, бум на болести, лудости, престъпления, аборти, мизерии и пр. "Църквата" също е пълна с ваши хора- атеисти. Всичко това -за няколко десетилетия, в които партията е над всичко. Браво! Турското робство за 5 в. не свърши толкова работа. Последните 23 г. пак ни управляват ваши възпитаници- атеисти.
:)

2013.02.28 | 20:42

7
лъже! само доган е над партията му! :)
donika50

2013.02.28 | 10:53

6
Г-жо Дончева,този път ми харесахте.Това, което казва Станишев вече ни е втръснало,но вие казвате нещо ново. Лицата на протестите да са начело на листите.Ако го направите,ще спечелите. А Станишев пишете последен в листите,

2013.02.28 | 10:53

5
Отечеството е над партията?! Сега го закъсахме вече! Те и за Отечеството ще се грижата не само за партията си. Горките ние...
koректора на БСП

2013.02.28 | 10:53

4
"Татяна Дончева заяви, че е нужно БСП да направи промяна – да се сменят лицата ..." Бих поправил : Не лицата , а задниците !!!

2013.02.28 | 10:53

3
Както бе написано от някой от съфорумците - Станишев толкова много обича Отечеството ,че е готов веднага да го задуши до смърт , в прегръдката на БСП.

2013.02.28 | 10:53

2
Всички те знаят: "Отечеството е в опасност!" Прекрасно: но - що е отечество? СЕПТЕМВРИ - Гео Милев

2013.02.28 | 10:53

1
БСП направи много за тяхния бизнес като остави над 2 млрд.подписани договори и ние ги плащаме. Сега точат зъби искат още- хайде балами да им помогнем.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини