Стефан Данаилов: Боричканията и самозатварянето са гибелни за БСП

  • 27 февруари 2013 17:13

  • 1644
  • 3
Стефан Данаилов: Боричканията и самозатварянето са гибелни за БСП
© Булфото

Всеки социалист и всяка наша организация трябва да проумеят, че рутината, инертността, боричканията, самозатварянето са не просто вредни, те са гибелни за идеите на БСП. Това каза депутатът от ПГ на Коалиция за България Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в на заседание на Националния съвет на БСП.

„Изправени сме пред най-сериозното си решение – за промяна. Всеки сам трябва да прецени къде е, а не да сваляме Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, този и онзи. Ще си дам 24 часа да направя преценка за себе си за моето политическо поведение, откакто съм в политиката. Обръщам се към всеки да помисли и да реши какво ще прави оттук натам. Трябва да се погледне какво се очаква да бъде участието и членството в бъдещия парламент. Да коментираме темата със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на смятам, че е нелепо”, добави той. Според него няма нищо по-страшно от това партията да започне с търканията.

Депутатът от ПГ на Коалиция за България Георги Божинов заяви, че днес ГЕРБ игнорира гласа на 1 400 000 българи, които се присъединиха към възможностите за демократично управление на страната. По думите му ГЕРБ са отхвърлили волята да се развива ядрената енергетиката. „ДПС избяга тихомълком по терлици, десницата беше против, ГЕРБ инфантилно се обявиха против”, каза Божинов.

Бриго Аспарухов заяви в коментар на думите на Първанов, че вероятно французите още търсят организаторите на Френската революция. „Това е спонтанен протест на млади хора, които са наши деца и не са свикнали като нас да търпим несгодите и некадърността на управляващите. Това е протест срещу статуквото. Подкрепям Татяна Дончева и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, че всеки от нас трябва да прецени кога да се оттегли, но да не прекъсне помощта си към партията”, добави той.

„Крайно време е нашата партия да изпревари събитията. Процесът е изключително сложен и нашата сила е да го осмислим и прогнозираме”, каза още Аспарухов. По думите му мисията на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в не е завършила.

Народният представител от ПГ на Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви, че не е без значение кой и как организира протеста.
Според председателя на младежката организация на БСП Явор Гечев хората организират тези протести. Има хора, които искат да ги манипулират, но на хората вече им писна.

Народният представител от ПГ на Коалиция за България Спас Панчев каза, че не вижда част от българското население, което дава гласа си за БСП. „Иска ми се да има поне една дума за хората от село. Те искат да прочетат, че са споменати. Няма да утежни много обръщението да споменете земеделието и животновъдството”, каза Панчев.

Заместник-председателят на Изпълнителното бюро на НС на БСП Янаки Стоилов заяви, че трябва да бъдат преценени причините за това, което става и външните прояви на което са протестите на улиците. „Имаме нужда от още анализ за това кои са инициаторите, кои групи участват”, каза Стоилов. „1996 - 1997 г. беше само един от острите епизоди на прехода. Днес българските граждани правят равносметка на целия преход. Ще сбъркаме, ако кажем, че сегашната ситуация е сравнима с 1990 г. Тогава рухваше една система, което беше част от общ световен процес. Ние самите обявихме скъсване с неолибералната политика и посочихме необходимостта от радикална лява политика, която съвпада с решаването на основните задачи”, добави Янаки Стоилов. „Не можем да си позволим да се обявим като поредната партия на прехода”, заяви той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1644 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ники

2013.03.04 | 11:51

3
Това Ви го казах през 2003 година, г-н Данаилов, но тогава не мислехте така. Днес е доста късничко партията да се отваря. Пропуснати са поне 23 години... Около 500 души бяха на партийната софра и изядоха столетницата... За съжаление.
гошо

2013.03.01 | 00:02

2
Мислех си,че мисията на Стефан Данаилов е популяризиране на алкохола,свободния секс и да се научи правилно да пише на български език на дърти години! Той имал и друга мисия?Да върти комунистически пленуми до дупка ли?
Аспарух11

2013.02.28 | 09:33

1
Каква е идеята на социалистите? "Чакайте да кажем на по-бедната прослойка, че ще им увеличим заплатите, въпреки че квалификацията им не го позволява" и всички болшевики дето не са учили и са си сложили цели в живота викат задружно "УРААААА". Ама не се замислят, че световните инвеститори като видят + 20% месечни разходи и бягат като луди. затова половин ес след леви е фалирала. А единствените успешни северни държави един форд фокус дет е 25хил.лв при нас, при тях е 75. как може да има толкова прости хора.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини