Лютви Местан: МВР не се справи с разследването на атентата срещу Доган

  • 22 януари 2013 15:03

  • 5515
  • 38
Лютви Местан: МВР не се справи с разследването на атентата срещу Доган
©

ДПС настоява за нова експертиза, относно случаят с нападението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Това заяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в на пресконференция на ДПС. В момента се прави опит да се подмени основната теза за опита за покушение над политически лидер. Това което стана в събота беше терористичен акт. Категорично не приемаме експертизите на МВР въз основа на които, прокуратурата беше заставена да промени обвинението от политическо убийство в по-леко-хулиганство, допълни Местан. Аз се запознах със заключенията на експертизата. Много е странно, че тази експертиза беше готова за няколко часа. Според нас това беше политическа поръчка, категоричен беше той. Прокуратурата трябва да изземе цялото разследване от ръцете на МВР. То трябва да се поеме от специалисти от Националната следствена служба под прякото ръководство на главния прокурор. Настояваме за нова експертиза. Тя трябва да бъде възложена на европейска лаборатория. Там трябва да се извърши и нов съдебно-следствен експеримент. Ако държавата не предприеме този ход, ние като партия ще направим това, обеща Местан. Според него, ще трябва да се чуе какъв е отговорът на въпроса кой е политическият поръчител на опита за убийство на Доган.

Сега непрекъснато се говори за оръжието. Че това бил газов пистолет, който не можел да нарани никой. Изключително сме притеснени от всички тези изказвания. Тази хипотеза няма как да издържи. Нека всички, които говорят такива неща, да се изправят и някой да им опре газов пистолет в главата, призова Местан. Особено категорични сме по едно друго измерение на този проблем. Правят се опити да се разместят позициите на нападателя и на жертвата. Всички политически сили трябва да се разграничат не само на думи от този акт, а и от добре планираната стратегия на героизиране на нападателя. Няма как да приемем и тезата, че понеже атентатора е бил мюсюлманин и тезите на ДПС не издържат. Това е политическа омраза. Припомнете си убийството на израелският премиер Ицхак Рабин, който беше убит от ортодоксален евреин, допълни Местан.

Местан за пореден път защити съпартийците си, които опитаха да линчуват нападателя на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Според него те са го защитавали съвсем законно. Местан бе категоричен, че похитителят е бил въоръжен с два ножа - единият, скрит в десния крак, другият на кръста. Именно заради това опитът да бъдат взети оръжията на Октай изглеждал като разсъбличане. Обръщам се към всички наши симпатизанти. Не се подавайте на провокации. Бъдете спокойни, въпреки болката и разочарованието, каза още той. Опитът за покушение срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от беше опит да се разруши демокрацията в България. Посланията в доклада на г-н Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от са изключително важни и останаха малко встрани заради атентата. В него се съдържат два много важни акценти. Първият е опит да се представи стратегия за етническия модел в България. Вторият е опит да се намери алтернатива на днешното провалило се политическо управление на България, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5515 38

Коментари 38

Добави коментар

2013.01.23 | 01:23

38
Октай е герой и на българи и на турци. От ДПС се опитват да омаловажат случая, но защо не обяснят защо именно турчин извади пистолет на агент Сава?

2013.01.23 | 01:23

37
Kато не му харесва българската експертиза да се изсели.

2013.01.23 | 01:23

36
Напишете в гугъл ''държавна сигурност.ком'' и вижте какво представлява агент Сава.

2013.01.23 | 01:23

35
ама какво прави ДПС в парламента , защо продължава да съществува ... движения за права и свободи , ама на кого , да не живеем в Конго ?!

2013.01.23 | 00:49

34
Тоя мангал трябва да го изгорим мамка му д....ба лъжлива.Тоя боклук се издържа от нашите данъци а иска да ни убива.Малко му е да го изгорим жив.
беден човек

2013.01.23 | 00:49

33
За АТАКА ще гласувам каквото ще да става,за да ги видя тия в панделата
Предатели

2013.01.22 | 23:51

32
Нещастник. Турците са против ДПС и агентите на ДС. Показаха го с пистолет в ръка. Вън от политиката. Как може да не ги е срам тези дето ликвидираха всичко турско в България сега да говорят? Агент Сава да си спомни съветите които е давал на ДС за противодействие на национализма на българските турци. Има ги записани тези неща в разсекретеното му досие. Турцеубийци. Който подкрепя агентите в ДПС не е турчин.

2013.01.22 | 23:51

31
Защо МВР,поръчителят си го търсете между вас
lelele

2013.01.22 | 23:50

30
DAVAI I TI VAV SASHTIQ DUH DA MACHKASH SVOITE IZBIRATELI I DA PLIUESH PO DRUGITE I TI SHTE SI KATO AHMED DOGAN I SRGEI STANISHEV NA MUSHKATA NA VSICHKI KOITO STE IZLAGALI I PRODALJAVATE DA LAJETE KAKTO I SEGA CHE POLITCIQTA NE SE E SPRAVILA
4444

2013.01.22 | 23:50

29
ей Лютви, спри да говориш глупости.Един и същ репертоар имате всичките.Ти да не си господ бре че да решаваш и обсъждаш и то в правова страна като България.Тук си има закони и те се спазват,ти си безгласна буква.А и забравих че на господ невярваш.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини