Лютви Местан: Кой е политическият поръчител на опита за убийство на Ахмед Доган?

  • 20 януари 2013 10:26

  • 2878
  • 14
Лютви Местан: Кой е политическият поръчител на опита за убийство на Ахмед Доган?
© Булфото

"Няма съмнение, че опитът за покушение срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е най-уродливата изява на абсолютно съзнателното сатанизиране на ДПС",  каза новоизбраният председател на Движението за права и свободи Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в в предаването „Неделя 150” по БНР и допълни, че превръщането на ДПС едва ли не в склад за негативни оценки е абсолютно универсалното обяснение, както за изборни, така и за управленски провали.

Според него, ще трябва да се чуе какъв е отговорът на въпроса кой е политическият поръчител на опита за убийство на Доган. "Това е задачата пред компетентните органи. И ако те не са в състояние да дадат отговор на този въпрос ще поемат върху себе си тази отговорност", категорично заяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Той заяви още, че са прескочени всякакви граници и затова една от основните цели в мандата на Осмата конференция на Движението за права и свободи ще бъде да се работи абсолютно много сериозно, много активно за изграждане на позитивен и публичен и медиен образ на ДПС.

„Сегашният ни медиен образ е с редица митологеми. Митологемата за лидерската партия, митологемата за етническата партия. Втората митологема провокира най-силните анти-ДПС настроения в обществото”, каза още председателят на Движението за права и свободи Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2878 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2015.01.04 | 10:03

14
"Най-уродливата изяава" си е от вашата ТУРСКА кочина,без съмнение. Поне доказваш на какво ниво сте в мислене и действие. Поредното нагло изкаване с цел уронване авторитета на България и всяване в БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ПО ГОЛЯМА ОМРАЗА към ДПС. КАЖИ БЕ ДОМУЗ С КАКВО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ УВАЖЕНИЕ И ПРИЗНАНИЕ? Омразата м/у бълари с различна вяра я насаждате изкуствено вече 22г. И ГЕРБ ако ви вкарат в затвора ще направят най-доброто дело за България от началото. на прехода. Но с бащицата БСП това ще е невъзможно,защото те винаги са били срещу благото на българина и благоденствието му. Няма комунисти ,няма проблеми.
калашник

2015.01.04 | 10:02

13
кьде видяхте опита за убииство,кьде видяхте закана.нито орьжието,нито атаката на момчето бяхха с такава подготовка.ако искаше да го убие,просто можеше да извие врата на пилето.бьлгари мюсолмани,не се врьзвайте на догановите башибузуци,те ви докараха до тая мизерия,

2013.01.22 | 04:07

12
Какъв опит за убийство бе, комедианти! Вие сте били клоуни и винаги, ще бъдете! Смешници!
Калин

2013.01.22 | 04:07

11
Не е за вярване, че ченгето Доган ще изплиска дотолкова че да прави смешни постановки за доказване на героизма му - низост , мерзост,наглост и безочие със самодоволно чувство за надменност и недосегаемост . Събуди се българино .
съд за делегатите

2013.01.22 | 04:06

10
Прокуратурата незабавно да повдигне обвинения срещу озверелите човекоподобни, които ритаха момчето докато беше обезвредено на земята от служителите на НСО. Тази осверепяла сган е по опасна от младежа, който единствен в тази държава има смелостта да покаже гражданската си позиция срещу гнилото ръководство на ДПС. Един български гражданин от турски произход показа повече решимост и желание за промени в България отколкото нас етническите българи.
съд за делегатите

2013.01.22 | 04:05

9
Истинският опит за убийство бе направен от озверялата сган която удряше младежа докато служителите от НСО се опитваха да го обезвредят. Тези животни не само възпрепятстваха служителите да си свършат работата, но нищо чудно докато се опитваха да убият момчето да са счупили ръката на един от гардовете. Служителите от НСО не допуснаха жертви и спасиха живота на момчето. Това е достатъчно. Всичко друго е насаждане на страх, евтин пи ар и долна спекулация.
Иво

2013.01.21 | 03:31

8
Истината е че станаха за смях а очакваха друго!
ЯСЕН

2013.01.21 | 03:30

7
МЕСТАНЕ!! ЗАЩО РЕЧТА ТИ БЕШЕ НАПИСАНА ПРЕДИ :АТЕНТАТА"!!!!!!
турците на сапун

2013.01.21 | 02:38

6
На всички им е ясно...Доган е политическия поръчител

2013.01.21 | 02:38

5
Според мен поръчител е Местан.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини