Директорът на "Ел Би Булгарикум" внесе сигнал до главния прокурор за нарушения за над 1,5 млн. лв.

  • 19 януари 2024 16:01

  • 3840
  • 1
Директорът на "Ел Би Булгарикум" внесе сигнал до главния прокурор за нарушения за над 1,5 млн. лв.
© Pixabay

Изпълнителният директор на "Ел Би Булгарикум" Ивайло Лилов внесе сигнал до главния прокурор на Република България във връзка с констатирани нарушения в дейността на дружеството и нанесени вреди в размер на над 1,5 млн. лв. за периода от 1 януари 2023 до 30 септември 2023 г.

Сигналът касае основните причини за драстично влошените финансови показатели на компанията и лицата, които са пряко ангажирани с управленски функции в периода на извършване на противоправни действия, довели до безспорен вреден резултат за дружеството.

Основните направления, в които са констатирани нарушенията са свързани с водената ценова политика и възможността да са неоснователно обогатени трети лица за сметка на "Ел Би Булгарикум" ЕАД. Сключването на неизгодни договори за транспортни услуги, като за част от тях не са налице документи удостоверяващи конкурсна процедура и са сключени при значително по-високи цени от тези по действащите.

Шефът на "Ел Би булгарикум": Не правим компромис с качеството, продуктите ни ще са с най-ниската възможна цена

Необосновано високите разходи за юридически услуги, които дублират дейността на Правна дирекция на дружеството, включително са констатирани случаи за една и съща дейност дружеството е задължено да заплати два пъти.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.19 | 19:33

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини