Данаил Кирилов не видя заплаха в думите на Гешев към Дишева

"Не приемам, че да станете общински съветник е заплаха, аз в тези думи виждам шега, а в никакъв случай не виждам заплаха". 

Това заяви министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. в коментар на думите на членът на Съдийската колегия на ВСС Атанаска Дишева, че е била заплашвана от заместник-главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във в коридора по време на заседанието, на което се прегласува избирането му.

Член на ВСС: Иван Гешев ме заплаши
„Обвинихте ни, че с Георги ЧолаковГеорги Чолаков Георги Чолаков е председател на Върховния административен съд, избран с гласовете на 20 от общо 25 не сме предприели нищо. По същия начин реагирахте на моя призив да си говорим на „ти“. Нека бъдем откровени докрай и не спекулираме с това“, пък коментира от своя страна главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Коментари

  1. 2019.11.14 | 18:48

    Даниеле...,та ти целият си една голяма-...Шега...:)!

  2. 2019.11.14 | 15:13

    След заплахите за заложени бомби вчера и днес друго не можа ли да измисли тая дърта патка?

  3. 2019.11.14 | 15:07

    "Удавник и за сламката се лови"...Стара народна мъдрост която убягва на комунягите/от Нинова през пецеденто,та и до Дишева/ та с действията си го показват....

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет