Живко Мартинов от "Суджукгейт": Не съм слагал суджук в ничий джоб

  • 04 декември 2018 08:23

  • 2313
  • 6
Живко Мартинов от "Суджукгейт":  Не съм слагал суджук в ничий джоб
©

Искам да се извиня на партия ГЕРБ и лично на премиера за този скандал. Разследването по "Суджукгейт" продължава. Обвиненията са 5, като падна това за убийство. Това каза бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов в ефира на БТВ.

„През 2009 г. г-н Петър Малджиев доведе Антон Проданов, за да му дам обект под наем. За три години той не можа да заплати наема си. През 2010 г. Проданов получи под наем супермаркет. След неизплатени задължения, той се оттегли“, разкри бившият депутат.

В студиото бе и бизнесменът от Добрич Петър Малджиев. „Занимавам се с хотелиерство и ресторантьорство, имам и игрални зали. При мен са работили над 5000 души персонал, никой не се е оплакал от мен. Всички ме познават. Появи се една група неграмотни хора, ръководена от Антон Проданов, който дължи над 6 милиона лева на данъчните, и започнаха да ме обвиняват в заплахи за убийство. Тези хора пишат две години жалби срещу мен. Този човек ми дължи стотици левове наеми“, разкри той.

„Учудени сме от обвиненията за искането на тонове суджук. Как ще говоря такива неща за човека. Суджуците си ги правя лично аз от дивеч, ловец съм. Не съм слагал на никой в джоба суджук. Кой може да изяде 4 тона суджук?“, чуди се Мартинов.

„Въпросният г-н Проданов, който ни обвинява, е с много задължения и беше мачкан. Ние го съжалихме и му подадохме ръка. Нищо не искам от него. Това е човек с толкова много задължения - около 30 милиона лева“, каза бившият депутат, замесен в „Суджукгейт“.

Живко Мартинов заяви, че още е член на ГЕРБ. Той разкри, че тези удари срещу него вече са дали отражение. „Загубих баща си след инсулт, аз получих инсулт, но се възстановявам. Не търся премиера Борисов след този случай. Преди това сме се търсили и сме си правили услуги. Когато има проблеми в региона на Добрич, съм съдействал. Чувствам се обиден заради това, което се изписа за мен. Той винаги е бил точен и коректен с мен. Сценарият е направен отдавна от кръгове около БСП“, каза Мартинов.

Антон Проданов заяви, че се цели дискредитация по негов адрес. По думите му изпитва страх от удари по бизнеса си.

„Това е безскрупулен човек. Той дължи много пари на много хора“, добави Мартинов. Според него обвиненията идват от хора, които не са успели да се реализират и сега осъществяват вендета.

Малджиев заяви, че Проданов е измамник и трябва да си получи заслуженото. „Дължи милиони на банки чрез поставени лица“.

„Лично от мен е искал суджуци в офиса на Мартинов. Готов съм да седна на полиграф, за да докажа думите си“, заяви основният свидетел по делото Антон Проданов. „Бях подложен на жестоки проверки. Фирмите ми бяха съсипани от актове“.

„Разплакахте целия град, защото не им плащате. Хората нямат какво да ядат, а вие си карате Мерцедеса“, репликира го Малджиев. „Как си купихте последен модел Мерцедес, след като сте фалирал?, попита още той.

„Никого не съм измамил“, отрече Проданов.

Мартинов също изрази готовност да се яви на полиграф.

Мая Йорданова
2313 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Слагал си, Живко,

2018.12.04 | 09:11

1

в джоб може да не си, но в колко педерастки седесарски задници си слагал суджука за да завъртиш тоя бизнес, кажи си, "Иване".

2018.12.05 | 09:46

6

Иван когото споменаваш беше подставеното лице на БКП което постигна целта им -компрометиране и разбиване на СДС а от там и дясното като понятие в политиката.А за да не се отметне имаше и партиен секретар в леглото си....

2018.12.04 | 09:59

5

ГЕРБ СПРЯ КРАДЕНЕТО НА СОЦИАЛИСТИТЕ И СЕГА НЕ МОГАТ ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ

2018.12.04 | 09:54

4

Ма не се и съмнява ме, то като детето дето се движело с 60 км/ч и помля кметския гербски джип.

данъкоплатец

2018.12.04 | 09:51

3

Суджук не се слага в джоба,защото е мазен и остава лекета,но на Герберазките кьорсофри винаги е присъствал в изобилие,осигурен от слугуващи НАП-аджийки.
Сещам се за един клип,на който се виждаше как опиянена от алкохолните изпарения Цачова пееше руски романси и се чуваше от време на време как се оригва на Добрички сиджук .

2018.12.04 | 09:25

2

Не съм слагал...Суджукът сам си влизаше в джобовете...

Добави коментар

Водещи новини