Искрен Веселинов за ОП: От тук нататък ще бягаме от образа на "скандала"

  • 23 ноември 2018 21:22

  • 1037
  • 3
Искрен Веселинов за ОП: От тук нататък ще бягаме от образа на "скандала"
© БНТ

Още сме "обединени" патриоти. Апелирахме за един диалог, който и започна. От тук нататък ще бягаме от образа на "скандала". Това заяви Искрен Веселинов от Обединени патриоти в предаването "Панорама" по БНТ.

"Разбрахме се, че коалицията се е създала на базата на определени политики и трябва да ги извеждаме пред междуличностните ни отношения", каза още той. 

"Не сме се скарали заради европейските избори. Ние от ВМРО сме "за" съвместно участие на евроизборите. Изнадан съм от активността на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва по темата" допълни Веселинов.  

"Българите от Македония са национален приоритет", коментира Веселинов. 

"Смятаме, че данъците върху старите автомобили са неправилни. Това не е правилният данъчен подход", разкри той. 

"БСП опитва да имитира ранната "Атака". Всичко, което те правят, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа го правеше преди 10 години. БСП говорят на едро, не им отива. Вероятно скоро БСП ще заявят, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ще бъде следена и от извънземни", завърши Искрен Веселинов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1037 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ники

2018.11.24 | 08:49

3

Хей мижавия капут, а оправете българите в БГ и тогава мислете за ония от Македония. А и недей се сравнява с БСП защото те имат 80 депутата а вие 8. Или къде е на мухата гъза и не става на хуя на слона...

знаех си

2018.11.24 | 00:39

1

Само извънземен интелект може да роди такава мисъл.

2018.11.24 | 05:30

2

ВаРьзбира се Нинова въобще не изглежда земна камо ли "човек от народа"шият коментар

Добави коментар

Водещи новини