Борис Велчев: В спецсъда има не само добре оборудвани помещения, а и работещи хора

  • 10 януари 2012 10:34

  • 934
  • 0
Борис Велчев: В спецсъда има не само добре оборудвани помещения, а и работещи хора
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети Специализирания съд, Апелативния специализиран съд, Специализираната прокуратура и Апелативната специализирана прокуратура.

Заедно с премиера бяха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, министърът на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент, главният прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев, председателят на ВКС Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва. Министър-председателят заяви, че каквото се е изисквало от държавата, е направено като ремонт и реконструкция. При нужда капацитетът на помещенията ще се разширява. Той добави, че предстои ремонт и на Районния съд.

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза, че с днешното присъствие на всички институции, всички заедно с обединени усилия ще могат да върнат доверието на хората в обективното правораздаване и в адекватните действия на изпълнителната власт в борбата срещу тежката организирана престъпност, предаде "Фокус". "Надявам се, че това ще бъде оценено от Европейската комисия и от нашите евроатлантически партньори. Общите усилия винаги са добре дошли за ефективността в борбата срещу организираната престъпност", каза Цветанов.

Главният прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев заяви, че тази сграда има не само оборудвани помещения, в нея има и работещи хора.
"Вече постъпиха първите дела от два вида, дела, които предстои да бъдат внасени в съд и новообразувани, по които започва работа първоинстанционната прокуратура. Ние сме силно обнадеждени от този добър старт, надяваме се този темп на работа да продължи", каза Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев.

Председателят на ВКС Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва каза, че е доволен, че всички заедно – изпълнителна и съдебна власт, дават началото на специализирания съд и прокуратура. "Споровете отминаха, сега предстои работа и самите магистрати с работата си ще покажат това", каза той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
934 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини