Яне Янев: Групировката "Кумовете" управлява съдебната система

Нов скандал се заформя в съдебната власт, след като съветникът на премиера по въпросите с борба с корупцията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, обяви, че групировката "Кумовете" управлява съдебната система. Той направи разкритието в предаването "Всяка сутрин" по Канал 3.

Той обяви, че шефът на Софийския градски съд Калоян Топалов е кумец на бившия временен шеф Владимир Йорданов. Сега същият този Йорданов, който от своя страна е протеже на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, е фаворитът на двамата за председател на Софийския апелативен съд. "Това е безобразна шуробаджанащина, тя е скандална и недопустима. Имаме вече първи частен съд", коментира Янев.

Съветникът на премиера разказа още, как Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет е размахал метлата във ВКС и е уволнил най-малко 30 души, за да назначи свои хора - вероятно отново кумове и кумци. В СГС по същия начин действа Калоян Топалов. "Попитайте по ЗДОИ, как са командировани от Топалов съдиите в СГС. Ще излязат интересни неща за техния стаж и компетентност", препоръча Янев.

В студиото беше и уволненият началник на IT-отдела на СГС инж. Ташев. Той разказа от къде познава бившия министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Според него Иванов идвал да рови в дела още преди да стане министър в кабинета на Борисов. Това се случило по времето, когато Иванов бил член на кабинета на Георги Близнашки. Тогава той идвал в отдела, за да разпитва, как се разпределят делата. Такова нещо се случвало за първи път от страна на министър, което се видяло доста странно на служителите на IT-отдела.

Според инж. Ташев причината да бъде уволнен е, че е отказал да напише донос срещу Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в и да свидетелства срещу нея - оферта, идваща от Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

"Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е един гастарбайтер в съдебна власт. Виждаме сега, от колко дълго време той е бил инплантиран в съдебната власт. Той само хвърля обвинения, които след това увисват. За това и си тръгна от министерството, защото няма капацитет да се справи", добави Янев.

Коментари

 1. 2016.01.22 | 13:05
  Яне а кога ще назначат жена ти пре ПЕДЕРАС долен?????
  1. 2016.02.11 | 15:36
   не закачай жена му че та посолих
 2. 2016.02.11 | 15:34
  големи пачи глави, все едно и също повтарят
 3. 2016.01.22 | 14:37
  Янке, нали щеше да уволняваш някого, какво стана, че не разбрах?
 4. 2016.01.22 | 14:37
  ТОЯ ПЕДАЛ КОЙ ГО УПРАВЛЯВА ??
 5. 2016.01.22 | 14:37
  Вятър го вее на бял кон !!! Ама голям вятър !!
 6. 2016.01.22 | 13:05
  Педераст нещастен си ти,Яне!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет