Михнева и Янев се скараха в ефир: Кажи кой изпрати смс-а, иначе аз ще кажа (видео)

Свидетели сме на чалгата в правосъдието. В коя държава на ЕС една обвиняема влиза в режим на обяснение чрез медиите? Кой обвиняем моли премиера да му окаже съдействие. Това каза журналиста Маргарита Михнева в студиото на БТВ.

Борисов е изпратил Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, да замаже положението, убедена е Михнева. Срамно е, че Янев е съветник на премиера. Повод за думите й стана смс-а, изпратен на премиера, заради който беше прекъснато заседанието на ВСС по „Яневагейт“.

Според доц. Атанас Семов порочният модел наложен след 1991 г., който е довел до големия проблем и предвидената в конституцията възможност за политически квоти във ВСС. Аз говоря за това от 15-16 г.

„Записите стават в дома на Ченалова. Тя излъга, че е присъствал мъжът й. Нима Янева пред него ще коментира за сексуалните си щения към Борисов. Аз твърдя, че записите са направени от самата Ченалова. Това е абсолютна чалгализация на цялата история. Владимира Янева не знае, че е записвана, както и мъжът от записа Момчил Мондешки“, смята Михнева.

Семов е убеден, че скандалът може да приключи тази есен при свикване на Велико народно събрание, което да промени модела на управление и правосъдие. „ГЕРБ трябва да прекратят мандата на това правителство“, призова Семов. По думите му правителството действа услужливо.

Маргарита Михнева заяви, че трябва да се отговори на въпроса Румяна Ченалова колко обвинения има. „ВСС и Лозан Панов говори по принцип, а това е най-бързия начин да се отклониш от конкретиката. Искам да кажа, че е много важно да се разбере кой как е направил тези записи и да се докаже, че Ченалова лъже. Аз се чудя защо Борисов мълчи, след като всички знаят как са направени тези записи и от кого.“ По думите на Михова по време на привикването й в прокуратурата всичко това е станало ясно.

В този момент съветникът на премиера Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, пожела да се включи в разговора. Той изрази учудването си за избухването на журналистката. „Не знам какво предизвика тази жлъч на г-жа Михнева по мой адрес. Искам да й благодаря за разкритията й срещу енергийната мафия. Той я помоли да даде доказателства преди да обвинява и я призова да му се извини“.

След това Михнева го попита дали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г го е накарал да напишете този смс за ВСС? След което добави: „Съжалявам, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г те е избрал за съветник. Г-н Борисов вземете г-н Семов за съветник или пък мен“, каза смеейки се Михнева.

Янев заяви, че си е лично негова работа кой му е изпратил смс-а. Тук Михнева заплаши, че ще си тръгне от предаването. „Човекът е от администрацията на ВСС“, разкри Янев, но отказа да го назове по име.

Тук Михнева заплаши, че ако Янев не признае кой му е изпратил смс-а, тя ще каже.

Семов посочи, че като народопсихология нацията ни е свикнала да злоупотребява с властта в колективните органи, прикривайки се зад анонимността.


Коментари

 1. 2017.02.19 | 18:28
  ЯНЕ ГОЛЕМ КАЛЪВ СИ КУРВО
 2. 2016.01.28 | 11:46
  Янева в проститутка ,продава се за пари и си подлага д-то ,вместо Боко ! Свикнала е ! Да се сравнява с Матросов е кощунство !
 3. 2016.01.28 | 11:46
  Ами той и ЯНЕВ е Янева и е курвата на Бойко.
  1. 2016.01.19 | 21:19
   Исках да кажа че Янев е курвата на Бойко
 4. 2016.01.28 | 11:46
  Янето е един обикновен лайняр!
  1. 2016.01.19 | 21:19
   Янето , че си е лайнал , лайнар си е , но най - големият лайнар е тоя , който го е взел за съветник ?! ТИКВАТА минетчийска ! БУНАК 100 % ! ДОЛУ ГЕРБ !
 5. 2016.01.28 | 11:46
  То има ли правосъдие във България?
 6. 2016.01.28 | 11:46
  Янето , че си е лайнал , лайнар си е , но най - големият лайнар е тоя , който го е взел за съветник ?! ТИКВАТА минетчийска ! БУНАК 100 % ! ДОЛУ ГЕРБ !
 7. 2016.01.28 | 11:46
  Ясно е отвсякъде, че понеже в смс-ът не е упоменато име, премиерът е решил да натопи Янев. Него ли ще го вика някой или какво? Той защо е препратил смс-а на Бойко и защо последният дотърча на пожар във ВСС? Не стана ли пределно ясно, че Янев просто са го вмъкнали да обере напрежението и да отклони атаките! Нека Бойко да покаже от кого му е смс-ът и ако не стане ясно черно на бяло то да постъпят като европейски политици и да предадат щафетата на някой по-кадърен и по-некорумпиран от тях. Сега ще се маже и брише с дни и месеци и накрая каквото остане ще се замете под килима. След време хората няма и да помнят, защото никой не го интересува и на никой вече не му пука.
 8. 2016.01.28 | 11:45
  Явно някой ни лъже ама директно. Скоро някъде прочетох, че импийчмънтът на Клинтън не се е случил заради сексуалните му отношения, за защото излъга. Не можеш да лъжеш народа и да чакаш да си глава на държавата! Даже и в България не може така!
 9. 2016.01.24 | 13:50
  Aaa, янчето пак се изложи хахахаха, колко е плитък и продажен, били му изпратили смс-а на него. Че то така все едно него викат във всс. В смс-а име няма. СМС-а е изпратен директно до бойко българомразеца и това стана ясно на всеки един нормален човек. бойко и янчето лъжат като дръти циганки. егати и държавата
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет