Симеон Дянков: За мен правителството е стабилно (видео)

  • 18 януари 2016 08:47

  • 2075
  • 2
Симеон Дянков: За мен правителството е стабилно (видео)
© Булфото

"За мен правителството е стабилно, но стабилност е различно от растеж", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия бившият финансов министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Той обаче поясни, че от една страна има политическа стабилност у нас през последната година, но това може да ни успокоява само за определено време.

За състоянието на икономиката в България, той коментира, че няма как да се подобри, докато все повече млади хора продължават да напускат страната.

Министърът на финансите от първия кабинет на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г похвали  Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, които се опитват да направят реформи в секторите, за които отговарят. Дянков не пропусна и да разкритикува други членове от кабинета „Борисов 2“.

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи смята, че съдебната реформа, която досега е трябвало да се случи, изпраща страната ни години назад.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2075 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.20 | 11:14

2
Дянков който съсипа България с неговата просташка финансова политика ,ограби с милиони здравната каса и на края се измъкна безнаказано ,сега дава оценки за скапаното правителство на бат Бойко . По голяма наглост от това ......!!!!

2016.01.18 | 17:07

1
Само едно не разбирам ,защо само на педерасти се дава думата ! На нормални хора ,не може !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини