Ясен Тодоров: Не виждам проблем в приетите промени в Конституцията

  • 10 декември 2015 13:40

  • 1277
  • 1
Ясен Тодоров: Не виждам проблем в приетите промени в Конституцията
©

Председателят на Етичната комисия към Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров не вижда проблем в приетите вчера промени в Конституцията. Той коментира въпроса пред журналисти днес.

Тодоров заяви, че не е съгласен с мнението на бившия министър на правосъдието Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, че България се превръща в прокурорска държава и не разбирал на какво се базира то. Той посочи, че Иванов не е трябвало да оставя нещата, след като те са докарани донякъде и сега трябва някой друг да доразвива идеите му. Според Тодоров вчера депутатите са приели предложенията на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Председателят на Етичната комисия заяви, че лични сблъсъци с бившия министър не е имал, а Христо Иванов си е позволявал да отправя лични нападки. Той посочи, че когато Иванов е бил избран за служебен министър, добронамерено го е посетил в неговия кабинет, където е изложил желанието си да работят добре съвместно. "Това си е негов личен избор. И сега почват пак лозунгите и пак протестите", каза Тодоров по повод на оставката на Иванов. "Когато излязох вчера от парламента вече имаше хора с плакати предварително подготвени", добави той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1277 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
амд

2015.12.11 | 07:53

1
Точно за него - разбира се, че няма проблем, зщото няма реална реформа и статуквото се запазва непокътнато!

Добави коментар

Водещи новини