Калфин: Коалицията зависи от поведението на Реформаторския блок

  • 10 декември 2015 13:20

  • 1387
  • 1
Калфин: Коалицията зависи от поведението на Реформаторския блок
© Булфото

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин коментира пред журналисти, че управляващата коалиция зависи от поведението на Реформаторския блок, тъй като те са основна съставна част от нея. Той коментира актуалната политическа обстановка след представянето на "Наръчник на бъдещия пенсионер".

Министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския така е преценил, подал си е оставката, не е ставало дума за промяна в кабинета, отбеляза Калфин, цитиран от БТА. По думите му предстои да се види какво ще реши политическата сила, която го е подкрепяла. Той идва от служебното правителство и формално не е предлаган от Реформаторския блок, добави той. От коментарите му стана ясно, че не очаква сътресения в коалицията, но това зависи от поведението на Реформаторския блок.

Във връзка с вчерашното гласуване на Конституцията Калфин коментира, че политическата му сила има изразена позиция още в началото, която е спазвана до края по отношение на квотите. Той изрази удовлетворение, че парламентът е решил да подкрепи предложението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1387 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.10 | 15:56

1
Не,лайно такова,тя зависи от поведението на такива плужеци като теб,за съжаление!

Добави коментар

Водещи новини