Разпитват Станишев по делото срещу ген. Кирчо Киров

30 март 2015 09:49

Разпитват Станишев по делото срещу ген. Кирчо Киров
©
1419 1

Софийският военен съд днес ще разпита днес Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на като свидетел по делото срещу ген. Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след, предаде бТВ.

Бившият директор на Националната разузнавателна служба обвинен, че в продължение на 5 години е присвоил над 4,5 млн.лв. от бюджета на службата. В следващите 72 часа съдът ще трябва да изслуша и показания на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Първанов вече веднъж е разпитван.

Още в началото на процеса преди 2 години ген. Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след се отказа от дело по съкратената процедура и каза, че обвинението срещу него е политически сценарий.

Нора Виткова
1419 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СССРГейСер лъжлив

2015.03.30 | 13:47

1
Сакън,така както стего изписали ген.и всеки веднага ще го вземе за гея?Кога ще отговаря за сигналите внесени от Едвин Сугарев до Главния преди година вече?А кога ще бъде подведен за Костинбродската фаера?А за доказано набеждаване на Цветан Цветанов с уж аномимен сигнал?

Добави коментар

Водещи новини