Цветанов, Свиленски и Илиев сами ще дадат имунитетите си

  • 12 ноември 2014 14:36

  • 1621
  • 2
Цветанов, Свиленски и Илиев сами ще дадат имунитетите си
© Булфото

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Георги Свиленски и Илия Илиев са готови сами да си дадат депутатските имунитети, предаде БТА. По-рано днес главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в поиска сваляне на имунитета на петима народни представители и на един представител в Европейския парламент - Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и депутатът от "БСП лява България" Димитър Димитров не бяха открити за коментар. Изпратил съм писмо до главния прокурор в деня, в който положих клетва, с молба колкото е възможно по-бързо да се поиска имунитетът ми и той ще бъде даден от мен по собствено желание, каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Тук няма драма, добави той.

Депутатът от ДПС Илия Илиев също е готов сам да си даде имунитета. Той е поискан за това, че срещу него се води досъдебно производство за данъчни престъпления. Илиев обаче каза, че няма представа за какво му искат имунитета. Изобщо не се притеснявам, нека да си върви разследването, коментира той.

Георги Свиленски настоява да се разкрие истината и затова сам ще си даде имунитета, съобщиха от пресцентъра на БСП. Според искането на главния прокурор, Свиленски е обвиняем за умишлено причинени значителни стопански щети. Преди да стане депутат, той е участвал в борда на общинското дружество "Софийски имоти".

Още преди седмици бившият премиер и лидер на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на обяви, че ще съдейства на българските власти за максимално бързо сваляне на имунитета му като евродепутат. Срещу него се води дело за загуба на документи, съдържащи класифицирана информация.

Константин Тодоров
1621 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.13 | 10:02

2
На Станишев трябва да му целувате краката,той беше толкова слаб и незаинтересован ръководител,че благодарение на него победихте,haha.

2014.11.13 | 10:02

1
Cirkadjii

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини