Прокуратурата със становище за сигнала за подслушване

  • 29 март 2013 07:09

  • 1542
  • 1
Прокуратурата със становище за сигнала за подслушване
©

Очаква се прокуратурата да излезе с официално становище по сигнала на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за подслушването на политици и бизнесмени. Вчера лидерът на социалистите предаде информация на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Сигналът, получен на Позитано 20, е анонимен, но в него се посочват конкретни имена и техника. Сред подслушваните били бившият и действащият президент, еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и бившият финансов министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, предаде БНТ. В материала се посочва, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа лично е давал нареждане кой да бъде слушан.

От своя страна бившият министър на вътрешните работи отрече обвинението и заяви, че БСП е започнала компроматна предизборна кампания.

Последвайте канала на

1542 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кой е най-корумпираният прокурор от Бургас?

2013.03.31 | 17:54

1
незнам но ако напишете корумпиран прокурор в Гугъл и излиза видеото на зам. окръжният прокурор на Бургас, който арестуваха с подкуп, но пуснаха на свобода понеже директора на ОДМВР-Бургас му занесе инсулин в ареста, след като разви диабет за 24 часа

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини