Главният прокурор ще проверява има ли незаконни подслушвания

  • 28 март 2013 17:47

  • 1603
  • 3
Главният прокурор ще проверява има ли незаконни подслушвания
©

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в ще разпореди проверка по повод подадения му от лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на сигнал за подслушвани от МВР държавници и бизнесмени, предаде БНР.

След едночасовата си среща при обвинител номер едно, Станишев коментира, че е шокиран от информацията, която е прочел в адресираното до него писмо.

Сигналът, в който се твърди, че са слушани бившият и действащият президент, еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и политически лидери и бизнесмени, изглеждал на Станишев достоверен, но тъй като той не разбирал много от служби, се надявал на бързото и професионално действие от страна на прокуратурата. Цацаров бил впечатлен от имената на подслушваните лица и конкретиката, с която те са споменати - кога точно са били подслушвани, техниката, която се упоменава в сигнала, както и упоменаването на конкретни служители, които са реализирали подслушването, според Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

1603 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.04.30 | 13:22

3
CACA POCHNI OT AKULITE

2013.04.30 | 11:55

1
Слушах записа и какво толкова!!!Нещо нормално.Кокинов и Найденов се оплакват на Бойко от главния прокурор и от президента.Е след като всички ги знаят че са дружки на кого да се оплачат на мене ли?Накрая на записа се чува как по телефона Бойко обсъжда с някого как са се издънели от МВР и как някой от началниците на рожденият си ден е изтрил записите.Чу се и че не знае дали даже не са записвали и тях .Всички в министерството са знаели че ги подслушват затова и при започване на разговор по телефона първо са си казвали „Здравей Цецо“.Другото което се чу че всички са в шах и не знаят какво да очакват и кой и за какво ще бъде привикан на следващият ден.Това само показва че не се знае кой и кога ще ги атакува и всички са в паника.

2013.04.30 | 11:55

2
Този път не е Цецо шлифера а Найденов слушалката ама по чие нареждане само той и този който му е наредил си знаят.Вижда се от записа как хитро Найденов подбутва разговора в такава насока че да има какво да се запише на записа.Още като говориха с Кокинов се започна с подпитване по неговото дело и Кокинов отначало отговори че не знае и че е репресиран но Найденов настояваше на неговото.Всичко е извършено по план затова беше и това интервю в БТВ и после защитеният свидетел.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини