Манолова и Главчев се хванаха за гушите

  • 30 април 2013 09:32

  • 8989
  • 41
Манолова и Главчев се хванаха за гушите
©

Пореден сблъсък демонстрираха пред широка публика ексдепутатите от БСП и ГЕРБ Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Двамата бяха поканени да говорят в сутрешния блок на БТВ за последните скандали с подслушванията.

Няма СРС-та, за каквито се говори напоследък, тъй като става дума за нерегламентирано подслушване, а СРС-тата са законови средства, посочи Главчев и допълни, че между БГ Уотъргейт и второто подслушване на Борисов-Кокинов-Найденов има връзка. Единствената сила, която има сметка да говори за подслушвания е БСП, иначе трябва да говорим за плоскию данък, а в БСП има хаос и не могат да си изяснят още посланията, посочи ексдепутатът от ГЕРБ. И допълни, че на Позитано 20 още не знаели кой ще е премиер.

Не се ли изчервявате, не ви ли е срам, вие сте нагли, засече бившия си колега Манолова, която не пропусна да ухапе Главчев, че й създава лош фон, приказвайки, докато тя се опитва да каже нещо.

Никой от нас не вика вкъщи прокурор, за да мачка дела, озъби се червената фурия. и допълни: Омазани сте до ушите.

Вие, от БКП и БСП, не сте смирени през Страстната седмица, не й остана длъжен Главчев. Засрамете се, бе, Главчев, настоя Манолова.

Последвайте канала на

8989 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар

2013.05.13 | 06:27

41
Ами така си е !!!Хората умират от глад защото са надули цените до безбожие а заплатите са си така заковани от години.Трябва да се започнат разговори какво ще се направи за излизане от кризата като едни от най важните неща са нещата от първа необходимост за хората - ХРАНА и ЛЕКАРСТВА.От износител на животинско месо станахме вносител.Трябва държавата да започне подпомагане за създаване на животновъдни ферми като им отпусне пари но задължи собствениците да изнасят месото само за нашият пазар и то на добри цени.Нека се дадат пари и за започване на обработка на многото запустели земи с цел създаване на зеленчуково оранжерии и по същия начин нека да бъдат само за нашият пазар.(СТИГА СМЕ ЯЛИ ЧУЖДИ БОКЛУЦИ).Ще се намерят хора по райони да свършат тази работа защото има много безработни и хората ще са доволни от създаването на нови работни места.Моля да не се оправдавате че селата били опустели защото и от градовете могат да се наемат безработни като има се осигури превоз.Само пари са нужни които държавата може да осигури от европейски програми.Желание трябва а такова в сегашните политици които се борят за властта не виждам.Ако се осигури евтина храна и лекарства за народа ще могат да им остават пари и за други нужди.

2013.05.13 | 06:26

40
Какво ще стане ако някой подслуша Президента на САЩ в белия Дом ири Президента на франция в дома му, и публекува записите? Защо другарят Станишев мълчи по въпроса за подслушванета на Бойко в дома му. Ще постави ли пак въпроса за мръсните методи на предизборната кампания пред Евро Парламента, както вече го направи или ще замълчи, защото му е изгодно сега. Да има предвид, че ние избирателите го гледаме какво прави и си вадим изводите. За сега мното лоши. Не изключвам възможността да си сътрудничи с Трактора. Тоя ги умее тези неща добре. Виждам че като е в опозиция, Станишев организира великолепни подслушвания. Питам де какво ще направи ако е на власт. Да живее БСП. Те могат всичко. Гласувайте за тях. Но после да не пищите.

2013.05.13 | 06:25

39
Нали от ГЕРБ бяхте голями привърженици на подслушванията? Нали всичките ви министри в хор казаха "ама аз нямам нищо против да ме подслушват, даже се радвам"??? Кога станахте такива противници на СРС-тата? След Мишо-бирата??? Като толкова говориш за САЩ, какво ще стане, ако президента подслушва всекиго? А, момент, то вече имаше един такъв. Дето го свалиха от власт. А нашата мутра още не може да се реши в коя посока да си завърти косматия задник - подслушванията добро ли са, или са лошо. То цялата му работа е такава - днес говори едно, утре друго, включително и с Белене.

2013.05.04 | 13:54

38
мая галева , адвокатка на олигарха ковачки и на братя галеви

2013.05.04 | 13:54

37
СЕСТРА ГАЛЕВА Я МАРШ ДА ЛИЖЕШ ПЕДАЛСКИЯ ГЪЗ НА СЕР ГЕЙ

2013.05.04 | 13:54

36
Кака Мая е M.I.L.F. ;-)
Петрана

2013.05.01 | 18:36

35
Ужасно е, че са пратили гербера да защитава нещо толкова чудовищно като нерегламентираното подслушване. След тоталната самоизлагация на лидера на партията му, каквото и да каже ще му съчувстваме и разберем...
Димитров

2013.05.01 | 18:36

34
Ma*ka им Де*а и на двамата - Волен ше ге е*е съвсем скоро !
7878

2013.05.01 | 18:36

33
Какви доказателства??? Кой е казал, че Станишев обвиняваме???? - Е, толкова не подготвен за интервю образ не се беше показвал по БТВ-то. Доказателствата са в оставката на Кокинов, а обвиненията от три дни във всички вестници. Б.Б и Цеко само това повтарят, акъл за повече - НЯМААААА

2013.05.01 | 18:35

32
И ето го пак защитника на герберастката идея,Крум Усаински.Най-жалкото нещо в България,да има хора,които още да вярват на тези измамници след върховния СРС-скандал,където една от темите е как да се осуети дело срещу министър,замесен в корупция и в което СРС Тиквата казва-проблема е,че парите са европейски.А привържениците на ГЕРБ продължават да са като коне с капаци-предполагам,че дори да излезе факт,уличаващ в убийство някой от ръководството на партията,те пак ще гласуват за тези престъпници.Очевидно нямате майки и бащи пенсионери и не сте ги гледали как се мъчат 4 години като грешни дяволи,а също така и не ви дразни факта,че заплатите ви не са мръднали,за разлика от далаверите на тези,за които гласувате. Главчев се държеше толкова неадекватно,че няма накъде повече-нямало срс-та,защото не били законни.Кое е по-важно,дали срс-то е законно или има извършено престъпление,за което всеки от тримата да си поеме отговорността!
Darkmind

2013.05.01 | 17:46

26
Да бе вярно ,че пенсионерите взимаха по 10000 лева пенсия по времето на БСП.....червените лайнари са станали немърливи и с тези обещания затвърждават п*ткенското си поведение,когато срещнете човек който лъже маже лицемерничи и сипе клевети и пумия по другите само за да скрия собствената си пошлост,как бихе го определили и бихте ли му се доверили?Ми същото е и при партиите....БСП се опитват да блеснат уплювайки другите...
А-ТАКА ли?!?

2013.05.01 | 18:34

31
А-ТАКА пак се О-СРАХА хехе

Добави коментар

Водещи новини