Цацаров: Доган не е готвил атентат срещу Борисов (видео)

  • 14 март 2013 11:19

  • 11290
  • 34
Цацаров: Доган не е готвил атентат срещу Борисов (видео)
©

В Софийска градска прокуратура е образувана проверка по сигнал, подаден от Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в до президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното във връзка с изнасянето на квалифицирана информация от трибуната на парламента от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това обяви на брифинг главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Проверката е извършена и е предадена на ДАНС, обяви той.

На 8 юни 2005 г. в Националната разузнавателна служба постъпва информация от чуждестранна разузнавателна служба за случая. Тя е принтирана на лист хартия, на него пише "строго секретно". На листа няма белег, който да показва от коя чужда разузнавателна служба е подаден. "Планираният атентат е в договореност с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, когото възнамеряват да поставят на мястото на Бойко Борисов", гласи докладната. Доган като главен секретар на МВР аз трудно мога да си представя, каза обвинител номер 1.

Той обяви, че Националната разузнавателна служба е преценила, че това е информация с "изключително ниска степен на достоверност". Затова никой не е предприел през цялото време каквито и да е мерки.

През февруари тази година ген. Драгомир Димитров запознава Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с документа. На 21 февруари премиерът тогава го съобщава в парламента, разказа Цацаров.

Няма каквито и да е данни Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да е участвал в планирането на подобни действия срещу тогавашния министър-председател, е официалната позиция.

Местан е поискал, ако се окаже, че документът не съдържа класифицирана информация, той да му бъде предоставен. Тъй като е отчетено от Държавната комисия по сигурността на информацията, че той не съдържа секретна информация нито за България, нито за държавата, от която е подаден, той ще бъде предоставен на лидера на ДПС, за да може да се запознае с него. Няма да ви кажа от коя балканска държава е подаден документът, каза главният прокурор.

Борисов не подлежи и на санкции, защото той не е изнесъл класифицирана информация.

Нашата задача е да отговори на въпроса има ли престъпление в случая. Отговорът е - престъпление от общ характер няма, категоричен бе Цацаров.

Ангел Илиев подаде оставка в деня преди дисциплинарното производство. Тя няма мотиви. Той дойде при мен и каза, че смята, че това е най-достойният избор, който може да направи, разказа Цацаров. Може и да съм сбъркал, може и да съм преразпределял, не съм управлявал какъвто и да е натиск срещу Стойчо Ненков, ми каза Илиев, обяви главният прокурор.

Последвайте канала на

11290 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
Петков

2013.03.15 | 21:15

34
Ами тогава Борисов трябва да бъде съден за клевета и за подклаждане на етническо напрежение.
БГБГ

2013.03.15 | 21:14

33
ТУРСКИЯ ЦИГАНИН ДОГАН Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМЕТ НА ПРЕХОДА,АНТИ БЪЛГАРИН, КОЙТО НАИСТИНА НАСЯВА ОМРАЗА В ТУРСКОТО И ЦИГАНСКОТО МАЛЦИНСТВО КЪМ БЪЛГАРИТЕ,АКО ИМАТЕ АЛТЕРНАТИВА КАЗВАЙТЕ,ЗАЩОТО СЛЕД ДВА МЕСЕЦА КАТО ДОЙДАТ ДОГАН И ПЕДАЛА СТАНИШЕВ ДНЕШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ НИ СЕ СТОРИ ЗЕМЕН РАЙ.РАЗДАВАНЕ НА ПОРЦИЙ А ПЪК И ИМА И ДОСТА ДЖАМИЙ ЗА СТРОЕНЕ,НИМА СМЕ МАЛОУМНИ И НЕ ПОМНИМ?????

2013.03.15 | 12:14

25
По управлението на ГРОБ в страната се построиха двойно повече джамии, глупако. Виж ква циганизация и турцизация настана, че такива цигански терори и своеволия кога е имало при предишните управления бе? Помниш ли "цар" Киро? Ами турските помии, които заляха всички телевизии? бб нали щеше да вкарва Доган в затвора бе, какво стана?? Направи си трансплантация на мозък, нещастнико, заради такива идиоти като теб сме на това положение

2013.03.15 | 11:11

5
DJAMIITE ZA TVOE OSVETLENIE SE UVELICHIXA V PUTI PO VREMETO NA BOKO ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡GLEDAI POVE4E TV CHETI .

2013.03.15 | 13:46

32
Поздравявам майките на всички Герберски Минетаджий .. честит 8 март на патерица.

2013.03.15 | 13:46

31
А стига бе, Цацарче! Тъкмо малко му се понормализира кръвното на Боце. Не така, ще го вкараш направо в гроба...или в панделата?!
Тити

2013.03.15 | 13:38

29
"Нашата задача е да отговори на въпроса има ли престъпление в случая. Отговорът е - престъпление от общ характер няма, категоричен бе Цацаров." Той му се явява като адвокат, а ти, № 31, искаш да го вкарва в панделата...
mad max към 28

2013.03.15 | 13:46

30
28, алтернативата се нарича ЛЮБОВ! Обръщението "БОКЛУЦИ" не е неалтернативно! Докато в речника ти съществува подобни думи ще си бъдеш обикновен недоволен драскач в интернет...Любов, любов...няма как да направиш нещо, ако то няма как да бъде направено...Няма как да си направил нещо, ако то не е могло да бъде направено...няма какво да направиш, но можеш да се научиш как да бъдеш точен...Всичко от което се нуждаеш 28 е ЛЮБОВ!!!

2013.03.15 | 13:38

28
Аз го гледах Цацаров но никъде не чух да казва това което тук са написали.По скоро каза че такъв документ с името на Доган има но той се смята за нищожен и некласифициран защото е само с печат строго секретно без дата и подпис и още че не може да се повярва на него защото пишело че Доган огарнизира премахването на Борисов с цел той да бъде поставен като главен секретар.Тълкувайте си го както искате.

2013.03.15 | 13:37

27
Никой не е светил на Доган та да знае каква е истината.

2013.03.15 | 13:37

26
Аз смятам че в гнева си Бойко се изпусна и сега за да го оправдаят e tozi cirk

2013.03.15 | 12:14

24
Ахахахахаха, герберските писарушки по форумите съвсем откачиха :)))0 Цацаров беше назначен с подкрепата на ГЕРБ, но работел за Доган :)))0 Не, мили мои. Просто Бойко Борисов за пореден път излъга, за да се изкара жертва, само че този път не му върза. Сега като почнат и от служебното правителство да вадят факти, какви ги е вършил, свят ще ви се завие :))))

2013.03.15 | 11:44

21
Ти си турска сган продажна долна,мри башибозук нещастен...готови сте да клекнете на турците само и само да опетните единственния който се опита да направи нещо за тази изгубена държава...изгубена заради безмерно простата сган която я населява...това ни е черта още от турско робство когато някои са наричали Левски разбойник...само за да си запазят удобното положение при турския режим

2013.03.15 | 11:44

23
Zna4i ima...pora4ka

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини