Диана Ковачева към ВСС: Гласувайте честно за нов главен прокурор

  • 20 декември 2012 09:34

  • 777
  • 1
Диана Ковачева към ВСС: Гласувайте честно за нов главен прокурор
©

"Днес е много важен ден за България, защото очакваме да бъде извършен избор, определящ реформата в прокуратурата", заяви в началото на заседанието на ВСС Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент, министър на правосъдието.

"Не случайно той е следен от българското общество, от европейските и българските институции. Този избор е много важен за ВСС", каза още тя и поясни, че той е натоварен с големи очаквания.

"Очаква се ВСС да проведе честен и таен избор", допълни Ковачева.

Тя заяви, че се надява колегите й от Съвета да се ръководят при избора си от Конституцията на Република България.

Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент съобщи, че заседанието се предава пряко както по БНТ, така и на сайта на ВСС, за да може изборът на нов главен прокурор на Република България да бъде проследен от всички, които желаят, както и да се даде възможност да се проследи самото гласуване.

Последвайте канала на

Десислава Станева
777 1

Коментари 1

Добави коментар
Жо

2012.12.20 | 09:51

1
Диана КОВАЧЕВА: "ГЛАСУВАЙТЕ ЧЕСТНО, това е изключително важно!" ГЕНИАЛНАТА мисъл на една блондинка! Благодаря, добре, че ни каза!

Добави коментар

Водещи новини