Отхвърлиха предложение на "Атака" за осъждане на изявление на Доган

  • 14 ноември 2012 09:47

  • 804
  • 1
Отхвърлиха предложение на "Атака" за осъждане на изявление на Доган
©

Народните представители отхвърлиха Предложение, внесено от депутата от ПГ на „Атака” Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  и група народни представители като точка от дневния ред да влезе проект за декларация за осъждане на изявлението на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от от 4 ноември 2012 г. в Кърджали.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви от трибуната: „Предлагаме проект за декларация, която да осъди изявлението на председателя на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, направено на 4 ноември т.г. в Кърджали. Доган нарече освободителната за България Балканска война от 1912 г. възродителен процес и етническо прочистване. С това изказване той осъществи открито посегателство срещу принципите, залегнали в Конституцията и оспори териториалната цялост на България, отричайки освободителния характер на Балканската война. По този начин на практика атакува държавността на България”.

„Доган утре ще изкара, че Освобождението ни от турско робство е етническо прочистване и възродителен процес и ще поиска да го заклеймим. Такава деформация, такова перверзно отношение към историята трябва да бъде санкционирано, трябва да се чуе санкцията на Народното събрание”, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Депутатът от ПГ на ДПС Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно възрази за това, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е прочел предложението за декларацията, а не Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година .
Явно на ДПС им е неудобно този въпрос да бъде обсъждан, посочи Шопов. Според правилника всеки народен представител и група могат да обосноват едно искане, което вече е внесено в канцеларията на Народното събрание. Шопов се обърна към депутатите от ДПС с думите: „Искате да защитите лидера си, вместо той да даде обяснение за своите думи. Той не го прави, а други са в ролята на негови адвокати”.

Последвайте канала на

804 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.11.14 | 18:34

1
Какво честолюбие у съдия без чест. Те са продажни от всякъде. Продали да съвестта си, а ти търсиш чест у тях. Няма таково нещо. Има пари получени за платени решения по дела. Това е ! Чест - глупости!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини