Сидеров: Изявленията на Ахмед Доган са антидържавни

  • 12 ноември 2012 17:57

  • 874
  • 3
Сидеров: Изявленията на Ахмед Доган са антидържавни
©

"Изказванията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от са антидържавни. Абсурдно е да се нарича Балканската война прочистване."

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, лидер на "Атака".

"Думите на Доган са опит за подриване на българската държавност", смята Сидеров. Според него следващият ход на лидера на ДПС ще бъде свързан с Освободителната война. 

Сидеров е на мнение, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от изразява мнението на Анкара. Той заяви, че предложението му за преименуването на Кърджали е напълно логично.

Лидерът на "Атака" съобщи също така, че обществото иска реакция от страна на управляващите относно изказванията на Доган. Сидеров изрази съмнение, че има мълчание от страна на управляващите заради страха от ДПС, гласовете, които партията получава на всички избори. Той припомни, че повечето президенти на България са избирани благодарение на гласовете, идващи от ДПС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
874 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.11.13 | 18:20

3
Де да бачкахте така през целият си мандат, а не само по избори всичките, цена нямаше да имате...
malko dete

2012.11.12 | 22:24

1
Gore -dolu Siderov e na kakvo vi prili4a tova...
вили

2012.11.13 | 18:20

2
Сидеров е напълно прав!Не съм негов превърженик,но в случая го подържам.ВЪН на турския шпионин,стига толкова!Защо не се взема отношение по въпроса??????

Добави коментар

Водещи новини