Парламентът гласува решение за референдума за ядрената енергетика

  • 24 октомври 2012 07:03

  • 736
  • 0
Парламентът гласува решение за референдума за ядрената енергетика
©

Парламентът ще гласува проекта за решение за провеждане на национален референдум с вносител Комисията по правни въпроси в Народното събрание.

Депутатите ще разгледат Доклад на Временната анкетна комисия за проучване на факти и обстоятелства относно случаи, изнесени през последните дни в медийното пространство, на полицейско насилие, както и на опити за оказване на влияние и политически натиск върху правоохранителните и правораздавателните органи и проект за решение по доклада, внесен от Временната анкетна комисия.

Народните представители ще продължат с второ четене на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за физическото възпитание и спорта с вносител Министерски съвет. Парламентът ще гласува на второ четене законопроекта за изменение и допълнение на Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия с вносители Екатерина Михайлова и група народни представители.

Последвайте канала на

Novini.bg
736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини