Яне вади свидетели да разкажат истината за операциите на Цветанов

  • 12 май 2011 19:23

  • 4604
  • 1
Яне вади свидетели да разкажат истината за операциите на Цветанов
©

Свидетели по ключови разработки на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа утре ще разкажат истината за това как се правят изкуствени и измислени операции. Това обещание даде в Плевен днес лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

По думите на Янев на 13 май ще бъдат разкрити истини, които никой през последните две години не е посмял да оповести. Те ще хвърлят светлина върху това как се фабрикуват разработки, на кого служат те и как министър Цветанов си играе със съдбата на хората, в това число как се подиграват със защитени свидетели, уточни лидерът на РЗС.

Хората, които утре ще говорят пред медиите на предварително обявена пресконференция са защитени свидетели по най-гръмогласните дела подробно разказвани от вътрешния министър в ефира на една от националните телевизии, допълни той. По думите на Янев един от свидетелите е от Плевенски регион, но отказа да уточини по кое дело.

"Докато е бил в следствения арест надзирателя му е носил телефон, а по телефана с него е говорил персонално Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, за да му обещава определени неща и да го склонява към лъжесвидетелство", посочи Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

По време на визитата си в Плевен той коментира още, че на президентските избори РЗС ще се яви със свой кандидати за президент и вицепрезидет, а тяхната регистрация в ЦИК ще бъде направена на 18 септември, последния възможен ден, определен от закона.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4604 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.02.13 | 09:42

1
Яненце, смешно дупенце!

Добави коментар

Водещи новини