Кирил Добрев: Радвам се, че ще се видя с Корнелия Нинова в съда

  • 16 септември 2024 17:42

  • 1848
  • 7
Кирил Добрев: Радвам се, че ще се видя с Корнелия Нинова в съда
© бТВ

Юридически кризата в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е приключи с оставката на Нинова. Никой в последните 35 години не се е опитвал да унижи партията така, както Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Надявам се кризата в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да е приключила и да вървим към едно добро представяне на изборите. Това заяви Кирил Добрев в ефира на бТВ.

„Всеки от нейните заместници е персонално и лично решение на Нинова – и Зафиров, и Гуцанов, и Вигенин. Всеки от тях е дълбоко партийно лице. Капката преля, когато еднолично Нинова включи Калоян Методиев в листите, пренебрегна всички решения и партийни органи и го направи депутат. Тогава всички казаха „стига толкова“. Тя прекрачи всички партийни и морални граници. Има граници, които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да премине. За да управлява лесно, Нинова опита да направи партията малка и поста, така пренебрегваше и партийните органи. Тя си помисли, че партията е нейна, но БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да бъде ничия партия – това не е фирма и не може да бъде управлявана така“, категоричен е той.

В интервю бившият лидер на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е заявява, че „почти няма министерство, което да няма договори с фирми на Кирил Добрев за милиони." По повод тези обвинения, Добрев подчерта: „Има линии, по които Нинова атакува партията. Никога, под никакъв предлог, и тя е сигурно седмият човек, който се опитва да ме атакува с участието ми в такива фирми – не, нямам отношение с тези фирми. Радвам се, че ще се видя с Нинова в съда. Клеветата е престъпление принципно. Нинова беше вицепремиер. В нейното министерство на икономиката тези фирми подлежат на лиценз. Ако е имала съмнения за тези фирми, тя можеше да им отнеме лиценза. Аз съм клиент в счетоводна къща, която обслужва въпросните фирми.“

„Имам номинации в 7-8 области в страната. Голяма чест е за мен след 3-4 години изгнание. И да водя, и да не водя, ще приема всяко решение на партията. Народното събрание не ми е самоцел. Има такъв вариант. За първи път от 12 години насам няма да има паралелни леви листи. Няма да има листи на Първанов, на Мая. Това ще доведе до ръст на гласовете. Естествено, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има водеща роля в това обединение. Лявото обединение е една мечта на много от левите хора в страната. Онзи ден ми казаха: „Доживяхме да се събéрете всичките на едно место́, а не да се чудя за кого да гласувам“, каза още той.

Корнелия Нинова съжалява, че БСП номинира Румен Радев за президент

 

На въпрос ще подкрепят ли правителство с лидерска роля на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Кирил Добрев бе лаконичен: „За да отговоря на този въпрос, трябва да положим много усилия БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да се върне в челната тройка, най-малкото да е сред възможностите за мандат. Да, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да разговаря с всички, а дали ще влиза в коалиция – ще решат органите ѝ.“

Той коментира и кризата в ДПС: „ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бе създадена като етническа формация и имаше силно присъствие само в етническите райони. С годините нарасна и се превърна в национална партията. Тя има представителство и гласове в абсолютно всички райони. Разплитането ще стане на тези избори. Ще разберем дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще стане отново етническа формация или ще запаси своя национален характер. За мен и Българя е важно да остане национална партия.“

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1848 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ТЪГА И МИРОВА СКРАБ

2024.09.16 | 18:05

1
БСП- БКП и коалиция навързана като македонска наденица от изплюти КЮСПЕТА от Нинова няма повече шнс в политиката. Всички притурки от така наречените кюспета са все стари баядерки. НОВ БЪРДАК със СТАРИ БАЯДЕРКИ е обречен на неуспех под бариерата 4 % за промушване в НС. ЕТАЛОН Е ПОЛОВО ТРУДЯЩАТА СЕ МАГИСТРАЛНА МАЯлиса.
Ха, ха, ха

2024.09.16 | 18:17

2
След нинова - 3%

2024.09.16 | 18:34

3
Кой ще гласува за теб не грозна мутро.

2024.09.16 | 19:26

4
ДОБРЕВ. МУТРО, КОЙ. ЩЕ. ГЛАСУВА ЗА. ПАРТИЗАНСКАТА. ВИ. БАНДА.КРАДОХТЕ. И. ЛЪГАХТЕ. ТОЯ. НАРОД. ДЕСЕТКИ. ГОДИНИ СЕГА. СЕ. СЪБРАХТЕ. ВСИЧКИ. ПАРТИЗАНИ. ПАК ДА. ВИ. ИЗБИРАТ. СЕГА. МАНДРИ. БОЛ. КОЛКОТО. ИСКАШ КАШКАВАЛ, СИРЕНЕ.
Krustu

2024.09.16 | 19:56

5
Ша пийти по едно кайве и ко? Нищо
Мартин

2024.09.16 | 20:23

6
Да, вие нямате участие, но вашият племменик и други поставени лица имат!

2024.09.16 | 20:54

7
Хора ако имате заседнала работа, тогава е важно да прочетете----> come.ac/HEMOFERO

Добави коментар

Водещи новини