Теменужка Петкова: По всичко личи, че отиваме на избори - да видим какво ще предложат от ПП-ДБ

  • 17 юли 2024 08:27

  • 1133
  • 17
© Bulfoto

"Ще се отзовем на поканата за среща с ПП-ДБ, защото считаме, че проблемите, които стоят пред нас са важни. Ние сме работили вече с тях по част от тях. Ще отидем и ще възложим нашите интереси и виждания".

Това каза в ефира на БНТ Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Днес на срещата ще разберем конкретно какви са техните идеи. Повечето от партиите казаха, че техните методи са повече от странни и не искат да разговарят. Подходът на колегите от ПП-ДБ наистина е странен и за нас", допълни тя.

"Колегите имат сериозен недостатък и това е самозвантство по темата за корупцията, те не са единствените, които се борят срещу нея. Всичко, което постигнахме по реформата за службите, е плод на обща работа.

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС гледат на срещата с парламентарната група на ПП-ДБ като полагане на основи за разговор и действия за съставяне на правителство в следващ парламент.

"По всичко личи, че отиваме на избори, смятам, че това е най-честният изход от ситуацията", каза Петкова.

Костадинов с ултиматум към ПП-ДБ: Или приемат предложенията ни или отиваме на избори

"Ясно заявихме, че няма да подкрепим правителство във втория и третия мандат и това няма как да го променим. Това не е политически инат, това е политическата логика. Веднъж направихме един такъв жест към ПП-ДБ и не смятам, че те го оцениха като такъв", заяви тя.

"Подходихме сериозно и отговорно, представихме кабинет, един много добър министър-председател в лицето на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и какво се случи, нещата не се получиха. Нямахме подкрепа. Да видим какво ще предложат и пак ще говорим", уточни Петкова.

По отношение на кризата в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, Петкова заяви, че това не е тяхна работа.

"Смятам, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има достатъчно възможности да излезе от тази ситуация, но ние не се бъркаме в другите партии", заяви тя.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1133 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2024.07.17 | 08:38

1
Ще предложат да си свалят гащите.

2024.07.17 | 08:42

2
ТАА ТЕМЕГУШКА ВЕЧЕ Е ЗАМЯЗАЛА КАТО ТИКВА НА ТОРИЩЕ , ДОБРЕ СЕ ОТРАЗЯВА ХРАНИЛКАТА НА ТОЛУПИТЕ.

2024.07.17 | 08:54

3
На тия избори още 200к гласа сте надолу, м@м@ ви ръгана

2024.07.17 | 08:56

4
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
тиквата

2024.07.17 | 08:59

5
превърнахте държавата в кочина пуделска партия

2024.07.17 | 09:05

6
В Стара Загора гори огромен пожар, а държавата изпрати на кмета и доброволците цели …22 войника. И два съветски хеликоптера все пак. Горе долу това е 1/3 от цялата ни армия, защото ни самолети, ни войници останаха. Къде е НАТО? Къде е ЕС? Защо не искаме помощ от Русия и Турция? Близо до Стара Загора няма ли дислоциран цял батальон на НАТО с хиляди американски войници в американска военна база? Защо не ги помолим за помощ с тежка техника и жива сила? Междувременно цяла сутрин евроатлантици от бившата Сглобка обикалят из телевизиите да събират ново евроатла

2024.07.17 | 09:24

8
Говноядче, в русия половин сибир гори, вижда се от космоса, а те закриха противопожарните служби и пратиха кpeтeните за тор в украйна. В турция еМдуган не си го мести безплатно. Той само приема помощ, не дава такава никому.

2024.07.17 | 09:21

7
На вас ГРОБарите все трябва да ви се предлага нещо. Нищо не може да е в полза роду. Все трябва да сте на далаверка. Мутри проклети.
Мира

2024.07.17 | 09:59

9
Боже,ма ти досега не знаеш ли какво предлагат.Инфлация , дългове, далавери.направиха си къщи палати.Колйото може още да откраднат!
Анонимен

2024.07.17 | 09:59

10
Нали нямате интерес
Нагла Минзухарка

2024.07.17 | 10:13

11
При това - много нагла! Защото е извършила чудовищно национално предателство с "Турски поток"! Сама че, много е проста Минзухарка, мутрата от СИК и престъпник от подземния свят - Боко Тиквата, нали е хитър, накарал нея да подпише договора за "Турски поток", което е чудовищно национално предателство, защото е подарен на злодея в Кремъл с три милиарда наши пари! Впрочем, Минзухарка намери ли най-после "пътната карта", на която казваше "Паметна бележка"! Само че, Минзухарке и банкянска слугиньо, такава паметна бележка ще ти лепне българския народ на двата пръста чело, че въобще няма да си показваш грозната физиономия пред хората!

Добави коментар

Водещи новини