ВМРО предложи коалиция на Волен Сидеров

  • 05 септември 2012 16:52

  • 1968
  • 5
ВМРО предложи коалиция на Волен Сидеров
© Булфото

ВМРО се обяви за мащабно съединение на всички националистически партии и съюзи на предстоящите парламентарни избори.

Председателят  Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността предложи в отворено писмо до лидерите на патриотичните партии и движения да се организира обща среща до края на месец септември. На нея трябва да се съгласуват общи действия на предстоящите парламентарни избори, "за да докажат, че "Съединението прави силата" в името на националния интерес".

"През последните 22 години българският народ бе лъган, грабен и предаван от своите управници, които направиха всичко възможно да го разединят и противопоставят на враждуващи лагери, за да могат по-лесно да го манипулират", се казва в обръщението.

"Бъдещите поколения българи няма да ни простят, ако ние не си подадем ръце и съединени в мощен патриотичен съюз не дадем истинска патриотична алтернатива на досегашния политически модел на управление, който е на път да унищожи България", призовават още в Отвореното си писмо от ВМРО.

Призивът е адресиран до лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, председателят на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, председателят на СПС "Защита" Йордан Величков и "всички останали патриотични организации и сдружения".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1968 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Георгиев

2014.11.03 | 17:31

5
Това предложение е много правилно - само че някои от партии не можем да ги разберем- защо водят дясна политика. А всички знаем - че десните партии не се интересуват от обикновеният българин. Те са защитници на мафията и престъпниците и на богатия бизнес... А Волен Сидеров - бял вятър го вее - непостоянен човек с променливи позиции.....
Аз съм ЗА

2012.09.19 | 08:43

1
Но, едно е да искаш, друго е да можеш. Нужно е, националното обединение да сподели с избирателите методите, с които държавата ще преодолее външния антибългарски натиск на разни велики империи от близо и далеч и как ще ги откаже от геополитическите им мераци на Балканите? Ще устоят ли на корупцията и заплахите? Ще посмеят ли да проведат реална лустрация на съществуващия политико-икономически елит в страната? Само буквата Н (национализъм) в абревиатурата не е достатъчна! Национално обединение е наложително! С обща политическа програма, точка по точка! Не, само лозунги! За да има патриотична алтернатива на досегашния предателски политически модел, те трябва да получат мнозинство и да съставят правителство. Защото отпорът ще е жесток и ако не се справят, България ще бъде закрита от раз чрез международна изолация и чужда културна и икономическа инвазия.

2014.11.03 | 17:31

4
Благодаря Ви, за прецизно изразеното мнение!Все още има нормални хора в тази обрулена държава.
Ковачев

2014.11.03 | 17:31

3
Никому ненужни и проволили се политици правят всичко възможно отново до се набутат в парламента. Особено Сидеров - аз съм близък до лекуващия му лекар - психиатър- човека има диагноза ! Не случайно на моменти е неадеквате , на моменти агресивен , прави глупост след гупост , а живота му е пълна трагедия ! Нямам нищо против национализма , но в нормалните му и патриотични граници - Сидеровия национализам е смесица от посредстена арогантност,,лично мотивирано бърборене без ясна връзка между отделните теми и самоизтъкване ,а за липсата на харизма и визия за бъдещето въобще да не говорим. ВМРО отдавна е абизличена посредствена партийка и единствено липсата на шансове за парламента я карат да нададе вой. Жалкото е ,че големите партии са се провалили в управлението си и няма ясна алтернатива - сините я прескочат 4% граница , я не ; червени и турците заедно никога повече - по крадливо и безотговорно правителство не сме имали; а Герб има нужда от коректив ,защото преядоха с власт!Но кой тогава - има още време и може да се появи нов играч , но не и Кунева- няма как да подпишеш за закриване на реакторите и после да се правиш на ни лук ял , ни лук мирисал и да опрекваш всички други за стореното от теб?!?Но най - важното е да се гласува - иначе все едно си дал гласа си за някой , който надали харесваш - това искат и големите партии - пропорционално да си вземат гласове , които никога няма да гласуват за тях!

2014.11.03 | 17:31

2
този не беше ли в съюз с ббц и капута? а сега с атака - божке божке ужас!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини