Халил Летифов: ДПС ще влезе монолитно и стабилно в едни нови предсрочни парламентарни избори

  • 16 юли 2024 07:55

  • 1869
  • 10
Халил Летифов: ДПС ще влезе монолитно и стабилно в едни нови предсрочни парламентарни избори
© БНТ

Господин Делян Пеевски излезе с една позиция и като че ли от една малка група хора не се прие. Деребеите се опитват да приватизират ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това заяви заместник-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Халил Летифов пред БНТ. 

Той не приема да има противопоставяне в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, тъй като това е една от монолитните и стабилни партии през целия преход и това, което се случва в Движението днес е една голяма рана за всеки редови член на партията. 

Халил Летифов отрече ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да готви компроматна война срещу Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се и Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със. Той се надява още процесите в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да бъдат оздравителни, а не разрушителни. 

"Тандемът Делян Пеевски-Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от изработи програма за помощ до общините, за да може да се решат проблеми, нерешени от години. Виждаме процеса, който се случва, но може ли това да се реши оттук нататък и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да продължи напред", изтъкна Летифов. 

Халил Летифов обяви ще подаде ли оставка като зам.-председател на ДПС

Според него тема и война господин Пеевски-господин д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от няма, категоричен бе Халил Летифов. 

"Ако трябва да се направи крачка в страни назад за монолитността и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, бихме направили, за да се решат подобни грешки в интерес на общото нещо", каза Летифов. 

Халил Летифов заяви, че в Министерски съвет, службите, министри, агенции ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не са имали и не са участвали в целия този процес. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са били последователни и са направили кампания за участие в създаване на редовно работещо евроатлантическо правителство. 

Халифов коментира предложението на ПП-ДБ към всички партии за приемане на декларация в търсенето на антикорупционно мнозинство.

Да се опитваш да направиш нещо в политиката, без да си казал какво точно целиш и да го кръщаваш антикорупционно мнозинство. Тук въпросът е дали ПП ще започнат с тях, когато става въпрос за антикорупция. Поведението и действията не кореспондират с духа и текста на член 99, което каза и президентът Радев."

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1869 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
въпрос

2024.07.16 | 10:46

10
Абе, Халиле! Устата ти по рождение ли е крива, или се изкривява по телевизиите от притеснение, че трябва да лъжеш като дърт циганин?!
Тоя е наглец!

2024.07.16 | 10:45

9
Чудовището агент Сава, познато и като Аамед Доган е най-,спешният проект на ЦК на БКП, ДС и КГБ! Подготвяха го дълго преди промените, за да е "готов" за падането на Тодор Живков, направиха му и партия, а той, мерзавецът, се писа "създател" на атзи партия и пръв "борец" против смяната на имената на турците! Ами, все някога някой ще го попита как "се е борил" под ръководството на ДС и в кабинета на началника на затвора, където беше вкаран за заблуда на наивниците! А те, горките повярваха на най-голямото зло не само в новата ни история! Точно по вина на сарайския милиардер с дворците, сараите, марковото уиски и яхтите, България все още не е нормална държава, член на НАТО и ЕС!
!!!

2024.07.16 | 10:39

8
И да триете, и да не триете, тоя на снимката е наглец! Монолитна е само чудовищната и непозната досега у нас корупция на "създателя" на етническата ДПС, монолитни са грабежите и престъпленията му!

2024.07.16 | 09:42

7
ti ne si ve4e ot dps da se znae i dr deribei i kosmonavti ve4e ne ste 4ast ot dps

2024.07.16 | 09:37

6
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
Анонимен

2024.07.16 | 08:22

5
Ти ще си вън
шиши

2024.07.16 | 08:17

4
тв са лапачи на циганска с перма бтв бнт нова на дпс
Коки

2024.07.16 | 08:14

3
БНТ, БТВ и НОВА се превърнаха в говорилня на Пеевски и неговите марионетки.
агент сава

2024.07.16 | 08:09

2
марш в турция бе
агент сава

2024.07.16 | 08:09

1
с т иг ас ези ман гали от д пс

Добави коментар

Водещи новини