Заради райския газ и пребитото от охранител момче: Депутатите ще изслушат двама министри

  • 10 юли 2024 06:14

  • 856
  • 10
Заради райския газ и пребитото от охранител момче: Депутатите ще изслушат двама министри
© Bulfoto

Проектът на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание влизат в пленарна зала в петък. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на Народното събрание за петък, публикувана на интернет страницата на институцията. Тогава е насрочен и редовният парламентарен контрол.

Първа точка от предложения дневен ред за утре предвижда депутатите да изслушат служебния министър на културата Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и относно работата на Национален фонд „Култура“, в качеството му на структура за наблюдение по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

Искането за изслушване е внесено от депутатите от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ - Елисавета Белобрадова, Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. и Александър СимидчиевАлександър СимидчиевД-р Александър Симидчиев  е пулмолог, интернист с дългогодишен опит в областта на белодробната.

Като точка първа от проекта на програмата за работа на депутатите в четвъртък се очаква да бъде изслушан служебният министър на енергетиката Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер. Искането е внесено от Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и депутати от ПП-ДБ във връзка с подсигуряването и диверсификация на газовите доставки, както и резултатите от предприетите действия за предоговаряне на Споразумението между „Булгаргаз“ ЕАД и турската енергийна компания „Боташ“, мерките, които са предприети за пускане и експлоатация на терминала за втечнен газ в Александруполис и изпълнението на решението на 49-ото Народно събрание за придобиването от „Български енергиен холдинг“ ЕАД на 20% дял в консорциума, титуляр на Договора за търсене и проучване на нефт и природен газ в площ „Блок 1-21 Хан Аспарух“.

Очаква се след това по искане на Явор Божанков от ПП-ДБ депутатите да изслушат служебния министър на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните относно случая с пребитото момче от мъж с жилетка на „Делта Гард“ в „Кайт бар“ на плажа Градина в Созопол в нощта срещу 1 юли, предава БНТ.

Главчев в НС: При всички назначения на служебния кабинет е спазен законът

По искане на народния представител от ПП-ДБ Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и като точка трета от проектопрограмата за четвъртък е предвидено изслушване на служебния министър на здравеопазването Галя Кондева-Мънкова и на служебния министър на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните относно разпространението и употребата на райски газ от лица под 18 години, в обществени места.

Като точка четвърта предложения дневен ред за този ден е изслушването на служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Йордан Вълчев относно напредъка на строителството на Автомагистрала „Хемус“ и старта на строителството на Автомагистрала „Черно море“. Искането е внесено от народния представител от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ – Коста Стоянов.

Пета точка от предложения дневен ред за този ден предвижда министър Коритарова да бъде изслушана, заедно със служебния министър на околната среда и водите Петър ДимитровПетър ДимитровПетър Димитров е назначен за министър на околната среда водите в служебния кабинет с относно „Алепу - Бриз вилидж“ и недопускането на застрояването на природната местност.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
856 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2024.07.10 | 06:29

1
Какво мислите за плешивио грозник че румен радев че президентът.
Крокодил надежда доййчева

2024.07.10 | 06:37

2
!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се. Надежда Доййчева е симпатично момиче.
Бивш от МВР76

2024.07.10 | 06:46

5
харизмата и чар на Дзвер и Крокодил надежда дой.чева много ме привлича.
Крокодил надежда доййчева

2024.07.10 | 06:41

4
!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се. Надежда Доййчева е симпатично момиче.

2024.07.10 | 06:37

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеъ.р ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Наде.жда Дойч.ева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

2024.07.10 | 06:57

6
Лари Джонсън пред Карбовски: САЩ са бананова република. Русия и Китай ще определят новия световен ред
Анонимен

2024.07.10 | 07:34

7
Тези май си търсят работа
Анонимен

2024.07.10 | 07:35

8
Давате повече права на полицията и въпроса е решен

2024.07.10 | 07:44

9
И едни патици останали без вода в парка. Този проблем също да разгледат.
трагедия

2024.07.10 | 08:18

10
толкова ли няма какво да правят, че един кри.минален случай с пре.бито момче от охранител ще го обсъждат в народното събрание

Добави коментар

Водещи новини